2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اطرافیانم کسی اونجا زایمان نکرده اما چون بیمارستان حوادث هست به نظر خیلی خوب نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

حداقل برو امام حسین 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
حداقل برو امام حسین 

دوتا زایمان قبلیم موسی بن جعفر بود ولی این یکی قیمتا خیلی  رفته بالادارم تحقیق میکنم ببینم یک بیمارستان خوب پیدا میکنم که خیلی هم هزینه نکنم آخه زایمانم طبیعیه بچه سوم هم هست نیم ساعته زایمان میکنم احتمالا برای همین نمیخوام زیاد بشه هزینش

دوتا زایمان قبلیم موسی بن جعفر بود ولی این یکی قیمتا خیلی  رفته بالادارم تحقیق میکنم ببینم یک ب ...

خداییش نرو هاشمی نژاد خعلی بیمارستان داغونیه من پارسال ی شب اونجا همراهی بودم ینی میخاستم بالا بیارم فقط 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خداییش نرو هاشمی نژاد خعلی بیمارستان داغونیه من پارسال ی شب اونجا همراهی بودم ینی میخاستم بالا بیارم ...

جدی؟ پس خوب نیس بیمارستانش؟

نمیدونم بعضیا چه نیتی دارن میان تعریف میکنن پس

برعکس من از طبیعی میترسم بچه اولمم هست 😟😟 خوشبحالت دوتایه اولت طبیعی بودی اینو دیگه راحتی

یعنی تمام ترسم از اینه که یک وقت خدایی نکرده بچم آخرا نچرخه ومجبور به سزارین بشم

آخه من دوسدارم بازم بچه بیترم با سزارین که خیلی سخته بچه آوردن پشت سرهم

جدی؟ پس خوب نیس بیمارستانش؟ نمیدونم بعضیا چه نیتی دارن میان تعریف میکنن پس

اصلا ها بگرد دولتی دیگ ای پیدا کن 

یعنی تمام ترسم از اینه که یک وقت خدایی نکرده بچم آخرا نچرخه ومجبور به سزارین بشم آخه من دوسدارم باز ...

جدی میگی؟؟ خوشبحالت جسارت مالی و روحی و جسمی شو داری ک بازم میخای بچه دار بشی همه ی اینا ب کنار پول داشتنش خعلی مهمه

خخخ خوشبحالت معلومه اوضاع مالیت توپه هی میخوای بیاری ها😅😅

برعکس اصلا اینجوری نیست اگه اوضاع مالی توپ بود که یک بیمارستان خصوصی میرفتم

ولی اعتقاد دارم روزی رو خدا میده تاحالا هم مارو وا نگذاشته