2777
2789

برای لاغری یه رژیم خوب و میخوام 

ترجیحا احتیاج به باشگاه نباشه چون با این اوضاع کرونا نمیشه لطف کنین

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

من امروز رفتم بامداد خمار ان شاالله نتیجه بده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط 5 '2  بزن نت بخون. اینستاهم هست.  عالیه

نتیجه گرفتی؟ 

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
10 کیلو دو ماهه

جدا؟

نیاز به باشگاه نداره؟فقط رژیمه؟

بله. نه ورزش نداشتم. 

وای چه عالیتری

توی اینستا هم پیج داره؟

چقدر هزینه ش؟

وای چه عالیتری توی اینستا هم پیج داره؟ چقدر هزینه ش؟

هزینه چی؟ 🤕

من راجع بهش تحقیق کردم و تونستم خودم توی خونه وزنمو کم کنم. به چندنفرم یاد دادم اونام کم کردن. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

5 روز در هفته 1200 کالری روزانه غذا میخوری. 

2 روز در هفته 500 کالری که شرایط خاص داره و نمیشه هرچیزی خوردش توی این دو روز. 

هزینه چی؟ 🤕 من راجع بهش تحقیق کردم و تونستم خودم توی خونه وزنمو کم کنم. به چندنفرم یاد دادم اونام ...

آها

منظورم اینه که کس خاصی این رژیمو تجویز میکنه؟ اگه آره چقدر هزینه میگیره؟

آها منظورم اینه که کس خاصی این رژیمو تجویز میکنه؟ اگه آره چقدر هزینه میگیره؟

نه. ممکنه هرکسی واسه خودش پیج زده باشه به بقیه اموزش بده و پولشو بگیره. 

ولی خودت تحقیق کن توی نت و اینستا .سخت نیست. 

نه. ممکنه هرکسی واسه خودش پیج زده باشه به بقیه اموزش بده و پولشو بگیره.  ولی خودت تحقیق کن توی ...

مرسی

من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم واسه جشن داداشم الانم دوره دومم هست تازه شروع کردم حتی اذیت هم نشدم همه چی خوردم حالا شمارشو واست میذارم اگه بخوای

هیچ چیزی حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک داشت همین باعث می‌شد آدم خسته نشه من خودم اصلا احساس گشنگی نداشتم چون وعده های زیادی داشت من حتی فلافل یا پیتزا داشتم تو رژیمم

تازه تضمینیه لاغر نمیشدی هزینه رو پس میدادن

من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم واسه جشن داداشم الانم دوره دومم هست تازه شروع ک ...

اگه میشه بزارین برام 

چقدر هزینه کردید؟