2777
2789
عنوان

کاش عمل بشه

187 بازدید | 32 پست

بچه ها دخترم انحراف چشم خیلی مختصری داشت بردم دکتر گفت چشماش ضعیفه ۵ و ۶ اصلا باورم نمیشد از وقتی عینک میزنه به محض این که عینکشو بر میداره چشمش کاملا منحرف میشه یعنی خیلی بدتر شده شما تجربه ایی دارید میشه عمل کنند آخه با عینک خوبه ولی بی عینک تا نگاهش میکنم بغض میکنم تورو خدا کسی تجربه داره بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم خیلی ناراحتت شدم

والا پسر عمو من انحراف داشت شدید هم بود بردنش دکتر گفتن ک با ورزش و این چیزا درست میشه تا زیر سه سال

اگه درست نشد باید عمل بشه 

الان ک شش سالشه هنوز خوب نشده 

دایی بابام هم انحراف خیلی شدیدی داشت عمل کرد خوب شد

دختر شما چندسالشه

به دکتر گفتی که عینک برمیداره این مشگل پیش میاد؟فکر کنم به مرور زمان خوب بشع چون یکی دو تا بچه رو دیدم از 14ماهگی عینک زدن و خوب شدن الان که 7ساله هستن بعد دکتر گفته بزرگ بشن عمل میکنه و دیگه عینک هم نمیخواد بزنن

عزیزم توکل به خدا انشالله که زود خوب میشه این فرشته ناز ما

بگو به خدا....انحراف داشتن خوب شد ؟الان میگی دارم گریه میکنم...نگاهم میکنه جیگرم آتیش میگیره

گریه چرا من دو سه تا بچه دیده بودم تو آشناها یکیش همسایه مون بود، سالها همش یک چشم بسته یک چشم باز بودن یا از تو کالسکه عینک میزدن  چون چشماشون منحرف بود ، وقتی نوجوون شدن با همین دکتر رفتن و پیگیری کردن ها انقدر خوب شدن دیگه عینک هم نمی زدن ی ذره چشمشون ضعیف هم نبود اینکه عمل کردن یا نکردن رو هیچوقت جویا نشدم اما اینکه درمان داره و درست میشه رو مطمعنم 😗😗😗😘😘😘😘😘

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

ببین من دخترم چون یه چشمش تنبلی داره این انحراف ایجاد میشه. نمی‌دونم برای دختر شما هم همینطوره یا نه

مغز اون چشم رو کنار میزنه و با چشم سالم میبینه. 

البته دختر شما سنش خوبه

من دخترم حدود پنج سال و هفت ماهشه

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖