2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🔸سهامداران دارا یکم:

🔷🔶♦️چرا صندوق دارا یکم در پرتفو کارگزاری مشاهده نمی‌شود؟

🔹افراد ثبت نامی صندوق دارا یکم، به دو دسته عمده تقسیم می شوند:

🔸1)افرادی که کد بورسی داشته اند و ار طریق کد آنلاین خود خرید زده اند.

🔸2)افرادی که کد بورسی نداشته و از طریق بانکها اقدام به خرید صندوق دارا یکم کرده اند.

🔹برای افرادی که کد بورسی نداشته و از طریق بانکها ثبت نام کرده اند باید یک کارگزاری را انتخاب کرده و کد بورسی از آن کارگزار بگیرند که کد معاملاتی داشته باشند.

♦️اما همچنان برخی از افرادی که کد بورسی دارند، این صندوق را در پرتفو خود نمیبینند. مشکل کجاست؟

🔹با بررسی های انجام شده، شرکت سپرده گذاری، شرط احراز هویت سجام برای نشستن صندوق دارا یکم در پرتفو ها الزامی است و افرادی که احراز هویت سجام نشده اند، نمیتوانند این صندوق را در کد بورسی خود بگیرند.

♦️چگونه احراز هویت سجام انجام بدهم؟

🔹برای احراز هویت دو راه امکان پذیر میباشد:

🔸حضوری: افراد برای احراز هویت میتوانند به مراکز احراز هویت سجام (دفاتر پیشخوان دولت)  در شهر خود مراجعه کنند.

🔸غیرحضوری: همانطور که وعده داده شده بود به تازگی امکان انجام احراز هویت سجام به صورت غیر حضوری و بدون نیاز به مراجعه به مراکز احراز هویت سجام از جمله دفاتر خدمات پیشخوان دولت فراهم شده است . برای اطلاع بیشتر میتوانید به سایت سجام مراجعه کنید.

🔹نکته: بعد از احراز هویت؛ اگر باز هم در پرتفو خود صندوق دارا یکم را مشاهده نکردید، باید با کارگزار خود تماس گرفته و اقدام به تغییر ناظر نماد دارا یکم کنید.

@EdalateBourse