نشاط۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 739 عنوان شیر دوش 127 بازدید | 3 پست ساتم.بچه ها شیر دوش دستی با پمپی چه مارک بگیرم.شما چب دتشتید که استفاده کرده باشید و و راضی بود باشید،ممنون میشم جواب بدید من بعدا میام بخونم.راستی شیشه اونت فیلیپس بهتره یا چیکو؟ خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی. 1399/04/07 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نشاط۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 739 یهنی هیچکی نظری نداره خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی.
aramar عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 14 سلاممن شيردوش دستي داشتم اما چون خيلي زياد استفاده مي كردم برقي خريدماونت فيليپسخيلي راضي بودمعالي بودالبته اگر فكر مي كني استفاده مي شه بخرچون نسبتا گرون بود
نشاط۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 739 سلام من شيردوش دستي داشتم اما چون خيلي زياد استفاده مي كردم برقي خريدم اونت فيليپس خيلي راضي بودم ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی.