2777
2789
عنوان

کی ها بی کس وتنهان

151 بازدید | 10 پست

من کسی ندارم مادرم قطع رابطه است الکی حتی داره خواهرم ازدواج میکنه هم نمیگه ولی ب ای خواهرزاده هاش خودشو میکشه کلی هم حرف میزته پشتم که شوهرش خلافکاردرصورتی که روی هم رفته یه ماه هم شوهر من وندیده از اول بخاطر اینکه عاشق پسر بیست ساله شد از پدرم طلاق گرفت ومن هم قطع رابطه

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مــــــــن😢💔

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
مــــــــن😢💔

شماهم ازطرف خانواده ترد شدید من حتی الان لکه بینی دارم باردارم شوهرم ریلکس میگه من امشب زیاد کار دارم

مامانم ك فوت كرده خواهربرادرم ك ندارم بابام ازهرنظري بگم درمقابلمه ن كنارم فاميلم تشنه ان ب خونم

منم فامیلم همینن از من بدشون میاد جلوم خوبن پشتم نه رفت امد خاصی هم ندارم یکی دونفرن کلا که اوناهم خوششون نمیاد منم حذفشون دارم میکنم 

شما هم خانواده کنارتون نیستن

من مادر برادرام سرجمع یک کیلومتر با من فاصله دارن پدرمم که خیلی سال فوت شده تک دخترم شوهرم چهارساله بیکاره ونشسته خونه دوهفتس که بچه سقط کردم حتی یکشوم حالمو نپرسیده مهم نیست تو چه شهر باشی دور باشی یا نزدیک وقتی تنهایی غریبی .کارم نظافت منزله یک ماه پیش کل پس اندازمو که واسه پول پیش خونه بود کردم سکه که تو این روزا هی ارزشش کمتر نشه یه نامرد کیفمو زد ورفت دارم سکته میکنم به خدا نه پولی دارم نه طلایی نه کمکی حتی یه وامم نمیتونم بگیرم کاش بمیرم وراحت بشم31سالمه اما خدا میدونه قد یه زن 70سالم که از زندگی خسته شدم