2777
2789
عنوان

بعد از سه هفته پیام داد

798 بازدید | 15 پست

دوست پسرمه. سه هفته پیش یهویی جواب پیامم رو ندادیعنی میخوند و نمیداد.منم دیکه پیام ندادم و اونم نداد. هییییییچ مشکلی نبودآ. از اون روز سه هفته میگذره. روز دختر اومد فقط پیام داد روزت مبارک. خوندم جواب ندادم. حالا دیشب اومده میگه سلام خوبی خبر نمیگرفتم ازت بیمارستان بودم کروناگرفتم نمیخواستم توأم بگیری و چند روزه بهتر شدم. خوندم جواب ندادم. اخه یکی نیست بگه کرونا از طریق تماس و پیام دادن هم منتقل میشه؟!!!!!!! یکی نیست بگه از صبح تا شب انلاین بودی به من پیام نمیدادی کرونا نگیرم با پیامت؟!!!!!!!! خیلی دروغ بدیه. به نظرتون بازم پیام میده؟ البته من میخوام بازم جواب ندم ولی ممکنه چیزی بگه مجبور بشم جواب بدم. به نظرتون چی بگم. لطفا حالت گلایه و ناراحتی نباشه نمیخوام بفهمه واسم مهم بوده یا چقدر غصه خوردم.

من باشم دیگه جوابشو نمیدم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام جواب ندم ولی میخوام ادمش کنم

جواب ندادن بیشتر از هر حرفی میسوزونتش

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بنویس سلام خداروشکر ک خوب شدین.. پیام دادین کاری داشتین؟؟... این رسمی حرف زدنه مهمه 😂😂 بعدم سرد جوابشو بده اصن گلایه نکن ک چرا پیام ندادی و فلان

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
اصلاااااااا دیگه جوابشو نده معلوم نیست این سه هفته با کی بوده که بهم زده اومده سمت تو 😐 دروغشم خنده ...

واقعا دلم میخواد اگر خیلی پافشاری کرد بگم باید ثابت کنی با کسی نبودی من نمیدونم چطوری ولی باید ثابت بشه. 

واقعا دلم میخواد اگر خیلی پافشاری کرد بگم باید ثابت کنی با کسی نبودی من نمیدونم چطوری ولی باید ثابت ...

به نظرم همون جوری که اون جواب پیاماتو نداده و بدون هیچ حرفی رفته تو هم همین کارو انجام بده نه پیامشو جواب بده نه اگه زنگ زد جوابشو بده کلا فراموشش کن ... ببین اینو تجربه کردم که میگم وقتی یه نفر واسه سه هفته یا حتی یه هفته میزاره میره بدون اینکه هیچ خبری ازت بگیره ینی تو واسش مهم نیستی اصلاااااااااا ... پس بهتره همین الان کنارش بزاری قبل از اینکه دوباره همین کارو باهات انجام بده که مطمئن باش دوباره همین جوری یه مدت غیب میشه و فقط و فقط غصه خوردنش واسه خودت میمونه ... به حرفم گوش کن خواهرانه دارم بهت میگم که مثه من نشکنی 

به نظرم همون جوری که اون جواب پیاماتو نداده و بدون هیچ حرفی رفته تو هم همین کارو انجام بده نه پیامشو ...

اصصصصصصلا سمتش نمیرم. اینو راست میگی وقتی طرف حتی چند روز یهو میره تازه ما دعوا و بحثی هم نداشتیم در کمال نا باوری این کارو کرد مطمعناً واسش مهم نبودم. نه بابا جوابی ندارم بهش بدم اخه. اصلا من خجالت میکشم جواب بدم بخدا. میگم الان با خودش میگه دور از جون این چه خریه. نه بابا همینطور الان فقط حرف تو ذهنمو زدم