2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

82 بازدید | 4 پست

بچه ها چند روزه از موقعه پریودیم گزشته ولی بر خلاف همیشه اصلا درد پریودی ندارم . نه سینه درز دارم نه کمر درد ؟ کسی بوده بدون هیچ علائمی بار دار بوده باشه؟

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

چرا پیشگیری تکردی خب که الان مردد باشی

والا قدیم نیست،یا میتونی لوله ببندی یا از وسایلهایی کهدنمیشه اینجا اسمش برد استفاده کرد،

اینکه غصه نداره عزیزم

خواهشا لایک نکنید،کاری داشتین ریپلای کنید فقط،تشکر.
چرا پیشگیری تکردی خب که الان مردد باشی والا قدیم نیست،یا میتونی لوله ببندی یا از وسایلهایی کهدنمیشه ...

عزیزم تو اقدام برای بارداری هستم😓

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=143268822]یه تست بده پریودی هات منظم بودن؟؟؟[/QUOTاره ولی از روزی که اقدام کردم همیشه یه بیست روزی عقب میوفته الان سه ماهه اقدامم  و تو این سه ماه همیشه عقب انداختم