من این ماه چند شب بعد پریودیم واسه تنبلی تخمدانم رازیانه خوردم و در کمال تعجب باردار شدم الان 5 هفتم یه دختر دارم دوسداشتم یه دونه پسرم خدا بهم بده تو نت دیدم رازیانه بچه رو دختر میکنه؟چقدر صخت داره اخه طبعش گرمو خشکه
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شنیدم عوارضش نسبت به فوایدش خیلی بیشتره متخصص ها هم گاهی الکی تجویز میکنن...
دکتر من بهم گفت عوارضش زیاده ولی از قرص های شیمیایی کمتره. چون من به خاطر سردی زیاد رحم و تخمدان، بین پریود هام خونریزی داشتم همه ش. و به خاطر همین شدیداً کم خونی گرفته بودم و....
فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، انشاءالله
دکتر من بهم گفت عوارضش زیاده ولی از قرص های شیمیایی کمتره. چون من به خاطر سردی زیاد رحم و تخمدان، بی ...
منم از یه دکتر متخصص شنیدم
یکم تحقیق کنید راجبش
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین