2777
2789
عنوان

زردی بچه

407 بازدید | 22 پست

لطفا اگه تجربه داره راهنمایی کنید آخرا بارداری چی خوبه بخوریم که بچه زردی نگیره من بچه ام مرداد به دنیا میاد هوا گرمه استرس زردی گرفتنش دارم تو این وضعیت کرونا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مطلب خوندم نمیدونم صحت داره یا نه

نوشته بود  هفته های آخر هر روز کاهو مصرف کنید ، گرمیجات اصلا استفاده نکنید

و عرق کاسنی

زردچوبه ، زعفران ، آب هویج ، کلا چیرایی که رنگ داره ، استفاده نکنید

منم میخوام هفته های آخر رعایت کنم ، سر بچه اولم خیلی خیلی اذیت شدیم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
الان که ۹۰ درصد بچه ها زردی دارن ولی عرق کاسنی بهور روزی یه استکان تاثیر داره منم خوردم هفته ۳۸ سزار ...

چند هفته خوردین ؟

خاکشیر حتما بچه من ۲۰روزشه دوبار به خاطرزردی بستری شد بچه اولم من خاکشیر تخم شربتی خوردم اینیکی تنبلی کردم زیاد بخور شربتش درست کن کاسنی بریز توش بزار یخچال بخور توبخش نوزادا دیگه جانبود همه زردی داشتن نوزاد اوردن شبش دنیا اومده بود با زردی ۱۳

نه دیگه بدنیا بیاد زردی نداشته باشه شیرتو بخوره دیگه زردی نمیگیره که

ن اینطور نیست

بچه ای ک مادرزادی زردی داره ، فرق میکنه ، به اون یرقان میگن ، خیلی هم خطرناکه ، خدا نصیب نکنه

نوزادها معمولا بعد ۳ روز زردی میاد سراغشون

با شیر خوردن هم بهتر میشن

انشالله هیچ بچه ای نگیره ،رخیلی سخته