2777
2789
عنوان

این آیات قرآن ب نیتم میخوره مگه نه؟

248 بازدید | 27 پست

من ۷.۸ ماهه اقدامم تنبلی دارم.

هر ماه قرآنو باز میکردم نیت میکردم ببینم باردارم ولی چیزی نظرمو جلب نکرد ولی این ماه این آیات اومد ب نظرتون میخوره ب نیتم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ذره ای شک به دلت راه نده ...

بسیار زیباست ان شاالله تو همین ماه ها بار دار میشی

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

وایی دیدین بهتون میگم از فال و ...دست بکشین برین از ته دلتون نیتتونو ب خدابگین و قرآن بازکنین.ان شاءالله حتما این ماه بارداری،توکلت بخدا.منم ان شاءالله چن وقته دیگه درمورد این ی تاپیک میزنم ک همه ب این حرف من برسن و اطمینان پیداکنن،ک خداتنها کسیه ک از ایندمون خبرداره و بهترین روشن کننده راهمونه.

ایول افرین افررررییییین دمت گرم ک ب خدا و قران متوسل شدی،و دیدی شکی توش نیست وچ قشنگ جوابت رو داد،بخدامنم اینجوری ازخدا جواب گرفتم.وهمیشه همین کارو میکنم و کلی اینجا گفتم ک اینکارو کنن دنبال کسی دیگه نباشن ک برن فال بگیره و حس ششمی باشه و...

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
وایی دیدین بهتون میگم از فال و ...دست بکشین برین از ته دلتون نیتتونو ب خدابگین و قرآن بازکنین.ان شاء ...

اره اینقد گریه کردم خیلی خوشحال شدم .

من حتی شوهرم دوتا از داداشاش رو ب قتل رسوندن وقتی میخاستن قاتلا رو اعدام کنند شوهرم قرآن باز کرد ک ببینه رضایت بده بهتره یا اعدام. 

سوره نحل اومد واسش نوشته بود انتقام نگیرین و هر کی بهتون آسیب زده بذارید خدا تاوانشونو بده . ینی اینقد دقیق بود ک شوهرم همینجور اشک می‌ریخت آخرم رضایتشون داد

اره اینقد گریه کردم خیلی خوشحال شدم . من حتی شوهرم دوتا از داداشاش رو ب قتل رسوندن وقتی میخاستن قات ...

مو ب تنم سیخ شد،الله و اکبر،بله دقیقا همینه وقتی از ته دلت رو ب خدا بیاری خداهم همینجوری واضح باهات حرف میزنه و کمکت میکنه.دمتون گرم،ایول،دیت مریزاد چقد خوشحالم کردی بابته این کاری ک توشوهرت انجام میدین،خیییییلی خوشحال شدم،لطفا اینو هر تاپیکی میبینی طرف دنبتل فاله،اسکرین بگیر بذار منم همین کارو میکنم.ک رواج پیداکنه،از خدا بهتر کی میتونه ابنحوری ب ابن دقیقی بهمون کمک کنه یعنی.نمیدونم دیگه چجوری احساس خوشحالیمو بگم ک یکی رو دیدم ک اون حرفی ک من زدم انجام داده و ب این قشنگی هم نتیجه دیده ،لطفا تو تاپیکای فال و حس ششمی بگو حتما،این ی امر ب معروف واقعیه خواهش میکنم ازت.لطفا ممنونم اجرت ب همون خدایی ک انقد قشنگ جوابمونو میده،الهی ک همین ماه ب تمام خواسته هات برسی عزیزدلم.در پناه قرآن یاعلی😘😘😘😘😘

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
مو ب تنم سیخ شد،الله و اکبر،بله دقیقا همینه وقتی از ته دلت رو ب خدا بیاری خداهم همینجوری واضح باهات ...

ممنونم عزیزم چشم حتما همین کارو میکنم . ممنونم از دعای قشنگت . خدا خیلی بزرگه عاشقشم😍😘⁦♥️⁩😘😘