2777
2789

سلام.کسی میدونه؟؟ اینکه کدوم شهر باشه مهم نیست ویلا یا آپارتمان بودنشم فرق نمیکنه کلا میخوام بدونم شرایط خونه خریدن تو مازندران چه جوریه؟چقدر سرمایه میخواد؟؟تو اینترنت سرچ کردم قبمت ویلاها رو زده صد صدو خورده ای پیش پرداخت بقیه قست میخوام بدونم بقیش چند میلیونه که زده قست؟؟؟و اینکه گیلان بهتره یا مازندران؟؟

أحب نفسي في أي إصدار

فکر نمیکنم الان زیر ۴۰۰جایی گیر بیاد

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا ب جاش داره محموداباد ویلا زیاده نور قیمتاشم شیپور بزن زیاد هست گیلان و مازندران جفتشون قشنگه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بستگی داره مثلا تو قائمشهر و بهشهر با ۴۰۰ تومن میشه 

تو محمود اباد و آمل زیر ۱ میلیارد و خوردی نمیتونی

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

تو غرب مازندران با400 میلیون میتونی یه اپارتمان 60 متری بخری

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم