2777
2789
خب منم دیدم تو گوشیش حتی بهش گفتم مشکلی داری بامن راحت باش میتونیم باهم حرف بزنیم و حلش کنیم اما دید ...

بنظرم محدودن مردایی که نگاه نکنن از این فیلما وخوششون نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بخاطر اینکه دوران مجردیشون دیدن خود ارضایی کردن لذتش مونده براشون الانم دوستدارن باز اتجام بدن&n ...

دقیقا یه جور اعتیاده اینم دیگه

من همش میترسم ته اینکارا به خیانت ختم بشه ترسم اینه

من نمیدونم اون طفلی از دستت چی میکشه 😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

اون طفلیم دیگ باس عادت کنع😂🤣🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂من بودم به جایه عادت یه چیز دیگه میکردم ☻☻

همون چیزو کردی ک الان پا ب ماهی😛🤪🤣🤣🤣😁😁😁😁😈😈💛

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂قسمت توام میشه صبر کن 😂😂تو روحت 

😁😁😁😁😁😋😋😋

من تا این بچع دنیا نیاد ولکنت نیستم😂😂😂

😂😂😂خیلی بدی دوست دارم 😚😚😚

منم دوستت میدارم مامان کوچولو😂😋😘😘💛💛

آهااان یادم رف شما از لب دوس داشتی😛😈💏🤣