2777
2789
خودت داری میخونی یا کلاس ثبت نام کردی گلم ؟ به من گفتن بدون کلاس جواب نمیده و برم موسسه فاضل ثبت نا ...

خودم دارم میخونم .نه کلاس نمیرم .فقط میخوام ماه اخر جامع بدم .از اردیبهشت شروع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چتر خوب نییست الان بدون رعایت فاصله کلاس رو تو محیط فشرده برگزار کردن انصرافم نذاشتن بدیم 

رسما پولمو خوردن 

اما دادآفرین اول آگهی داد هر کس مایله انصراف بده فرم پر کنه پولشو بگیره 

بعدم با رعایت اصول و نصف صندلیا دانشجو برگزار کردن

مرسی که با حوصله جواب دادی عزیزدلم ...🌺 ممنونم ... فقط اینکه شما بعد از چه مدت وکالت قبول شدین ...

من ۴ سال بود که فارغ التحصیل شده بودم و شروع کردم به خوندن. حتما موفق میشی عزیزم. فقط باید مستمر مطالعه کنی

من از اسفند تا آخرای اردیبهشت خوب خوندم  از اون موقع افتادیم تو جابجایی و اسباب کشی و .... تا ...

تاریخ ازمون که خیلی وقته مشخص شده. 

ازمون مرکز ۳ مهر

ازمون کانون ۲۸ اذر

امسال میخوام امتحان بدم دارم شب و روز میخونم .میخواستم بدونم ازمون ازمایشی بدم؟؟؟خودم آزمون های سال ...

سال ۹۰ مرکز قبول شدم بدون آزمون آزمایشی

مهم برنامه ریزی و تسلط بر منابع اس

🟢مشاوره تخصصی در خصوص سوالات و مشکلات حقوقی 🟢 Telgrm :  @Vakil777
من ۴ سال بود که فارغ التحصیل شده بودم و شروع کردم به خوندن. حتما موفق میشی عزیزم. فقط باید مستمر مطا ...

مرسی عزیزدلم ....❤

به زودی که نی نی دار شدی  از طرف من ببوسش ...😘❤

امیدت به خدا گلم ...🌺

و اینکه ختم سوره یس جهت هدیه به حضرت زهرا جواب میده گلم ..🌺

مرکز قبول شدی یبا کانون؟ من مرکزم... و هنوز بلاتکلیف

سلام ببخشید مزاحم میشم 

از مرکز راضی هستین؟ مصاحبه اش سخت بود؟ مرکز بهتره یا کانون؟ اصلا امتیاز برتری نسبت به هم دارن یا نه؟