یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرکز قبول شدی یبا کانون؟ من مرکزم... و هنوز بلاتکلیف
امسال میخوام امتحان بدم دارم شب و روز میخونم .میخواستم بدونم ازمون ازمایشی بدم؟؟؟خودم آزمون های سال ۹۸ شهبازی رو دارم بر طبق اون دارم پیش میرم .آبان هم میخوام ازمون جانع چتر ثبت نام کنم .خوبه به نظرت؟؟
امسال میخوام امتحان بدم دارم شب و روز میخونم .میخواستم بدونم ازمون ازمایشی بدم؟؟؟خودم آزمون های سال ...
ازمون های ازمایشی مرحله ای خوبه چون مطالعه ات رو منسجم و منظم می کنه. اما اگه خوپدت می تونی برنامه ریزی کنی و با ازمون شهبازی خوب پیش بری نیازی نیست ثبت نام کنیاما ازمون های جامع رو از دست نده... حتما شرکت کن.. تست و دوره هم فراموش نشه
امضاتو خوندم عزیزم ان شاالله خدا یه نی نی سالم و صالح نصیبت کنه .🌺 منم میخوام واسه سال بعد آز ...
ممنونم عزیزم . لطف داری. 😘😘
من خودم نمی تونستم درس بخونم باید حتما ازمون ها رو شرکت می کردم. برای همین موسسه داداستان رو انتخاب کردم. درسنامه هاش فوق العاده بود ازمونهاش سوالات ریز و اساسی بود. همایشها و برنامه های موفقیت که برگزار می کردند و فایلش توی پرتالم می اومد عالی بود.
موسسه فاضل من فایل های تدریسی اساتیدش رو شنیدم خیلی عالی درس دادن ولی ازمون هاشو نمی دونم در چه سطحیه.. دادافرین هم خوبه...