2777
2789
عنوان

از عجایب نی نی سایت

153 بازدید | 20 پست

اینجا همه برای دکتر رفتن از کرونا میترسن و راه درمان خونگی میخوان ولی برای عروسی و مهمونی به فکر کرونا نیستن 

همه با خانواده شوهر مشکل دارن 

و مهمتر از همه 

همه شوهر ها درحال خیانت هستن 

همیشه زن و شوهرا دعواشون‌میشه و قهرن 

ی جایی هم که یکی میگه این خصوصیات (خوب )رو اگه مردی داره خوبه یا نه  همه میان میگن عالیه ولی مگه همچین مردی هم پیدا میشه 

کلا جای عجیبیه 

شما هم بگین از عجایب این سایت 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم رمانتیکی هستم وقتی میام تو نی نی سایت افسردگی میگیرم ..

دقیقا 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
همه این طوری نیست که 

من بیشترین چیزی که دیدم رو میگم 

و جالبیش اینجاس  که تاپیک برای بارداری و نوزاد و اینا کمترن بازدید رو داره

دقیقا من چت های شوهرمو میزارم خیلیا میخئان بترکن دیروز تاپیک زدم همه از موضوع اصلی به سمت واییی چه قربون صدقه هم میرید منحرف شدن😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
دقیقا من چت های شوهرمو میزارم خیلیا میخئان بترکن دیروز تاپیک زدم همه از موضوع اصلی به سمت واییی چه ق ...

خخخخخخ

منم تاپیک واسه نینی م میزنم خیلی جواب نمیدن

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

جالب تر از همه قضاوت های بی جا و بی ادبی کردن بی دلیل بعضی کاربرهاست 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
جالبترش اینه که آقایون میان درمورد مسائل زنانه نظر میدن😑

ان شاءالله که امضات به همین زودی اتفاق بیفته و کاری مناسب پیدا کنن

قله و سرزمین عجایب 👻👻👻

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
منم تاپیک واسه نینی م میزنم خیلی جواب نمیدن

خودم خیلی گیر کردم