کیا تو بارداری عصب کشی کردن؟من قبل اینکه بفهمم باردارم رفتم عصب کشی ی مرحلشو انجام دادهید دکترم .الان که فهمیدم باردارم میترسم دیگه بقیه عصب کشی دندونمو انجام بده .بچه ها من دو تا سقط داشتم واس همین رو این سومی دیگه خیلی میترسم .بنظر شما نرم دندونپزشکی؟دندونپزشکی گفت از دکترت نامه بیاری بقیه رو واست انجام میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
برای عکس با جلیقه سربی و بعدش هم بجز قرص استامینوفن بدون کدین وساده برای درد و اموکسی سیلین برای عفونت نمیتونی بخوری
و برای این کار ها هم باید از پزشکت نامه بگیری وگرنه هیچ کچا برات کاری انجام نمیدن
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم