2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تخمدان پلی کستیک دارم دارو استفاده نکردی ؟؟؟

چرا عزیزم 2دوره کلومیفن خوردم ولی نشد

دکترم رو عوض کردم این بار روزی 3تالتروزول میخورم. از امروز آمپولام شروع میشه 

چرا عزیزم 2دوره کلومیفن خوردم ولی نشد دکترم رو عوض کردم این بار روزی 3تالتروزول میخورم. از امروز آم ...

به منم ماه اول دارو داده خدا کنه باردار شم لتروزول داده اما گفت ایرانیش بدرد نمیخوره فمارا داد خدا کنه توام نتیجه بگیری عزیز دلم کلومیفن ضعیف تر از لتروزول یعنی ؟ 

منم تنبلی دارم... ۶ ماهه جلوگیری نداریم...

ببینم این ماه همینطوری پری میشم یا نه... بعد اقدام میکنیم... چون تخمکگذاریم معلوم نیس کیه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
به منم ماه اول دارو داده خدا کنه باردار شم لتروزول داده اما گفت ایرانیش بدرد نمیخوره فمارا داد خدا ک ...

مرسی عزیزم همچنین شما💖

نه کلومیفن دیگ قدیمی شده دکتر من سرش نمیشد اما این یکی فک کنم خوبه منم همه داروهام خارجی فقط این دوره 400تومن شد 

آمپولامو فقط از یه داروخانه خاص تو تهران تونستم جور کنم چون گفته بود اروپایی. تازه اروپاییشم ک گفتن 2سال تحریم آخرشم آلمانی گرفتم😶

منم تنبلی دارم... ۶ ماهه جلوگیری نداریم... ببینم این ماه همینطوری پری میشم یا نه... بعد اقدام میکنی ...

حتما برو دکتر یه دکتر خوب اول پریودیت رومنظم کن مثل من 3سال کشش نده من ک پشیمونم چرا از اول دنبالش نرفتم

مرسی عزیزم همچنین شما💖 نه کلومیفن دیگ قدیمی شده دکتر من سرش نمیشد اما این یکی فک کنم خوبه منم همه ...

اهاچیا داده کلا بهت ؟؟؟ به من فمارا داد ۱۰ تا دونش ۱۳۰ ت و دوتا hmg و یدوفلولیک ایرانی و ویتامین د همین شد ۴۰۰ ت به شوهرمم ویتامین سی

اهاچیا داده کلا بهت ؟؟؟ به من فمارا داد ۱۰ تا دونش ۱۳۰ ت و دوتا hmg و یدوفلولیک ایرانی و ویتامین د ه ...

به من لتروزول رو ک ایرانی داد

5تا دگرامتازون

5تا hmg

2تا ovitrell 

کاش منم قرص هامو خارجی گرفته بود نگفت بهم اصلا

به من لتروزول رو ک ایرانی داد 5تا دگرامتازون 5تا hmg 2تا ovitrell  کاش منم قرص هامو خارجی گ ...

خودت برو بگیر منم به زور گیر اوردم گفت ایرانیش تاثیر نداره اصلا اون امپول اخریت اروپایی ؟ واسه چیه اها ... چرا دگزا داده بهت ؟؟؟ چزا ویتامین نداده خودت یدوفولیک رو بخر بخور 

خودت برو بگیر منم به زور گیر اوردم گفت ایرانیش تاثیر نداره اصلا اون امپول اخریت اروپایی ؟ واسه چیه ا ...

یدوفولیک رو ک خیلی وقته میخورم با متفورمین

اونا مثل همون hcgولی دور ناف باید بزنم. روز پریود باید سونو بدم اگ فولیکول غالب داشتم دکتر دستور استفادشو بهم میده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز