2777
2789
عنوان

چند وقت پیش خواب دیدیم ...

97 بازدید | 7 پست

خواب دیدم یه مردی که ادم بدی بود اومد به بابام گفت ۱ تومن بابات خواسته ندادم عمرش کم میشه (حالا بابای من اصلا نیازی نداره دیگه خودتون میدونین با ۱ تومن کاری نمیشه کرد )

بعد من بابامو بغل کردم و میخواستم بهش بگم به حرف مرده گوش نکن چرت و پرت میگه یهو یه عدد اومد که عمر بابام زیاد شد از ۳۴ سال رسید به ۳۸ و همینطوری داشت زیاد میشد که از خواب بیدار شدم 

تعبیرش چیه ؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

چ خواب سختی

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب امتحان خواب ندیدی احیانا؟؟

نه😂

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عمر بابات رو کجا دیدی 🙄🙄

نمیدونم یهو یه عدد ظاهر شد