2777
2789
خوب ببین چرا درش محکم بسته نمیشه از برق در بیار درشو درست کن بعد چند ساعت بزن به برق  من یبار ...

نمیدونم والا درشو قشنگ نگا کردم بسته میشها ولی قبلا محکمتر بسته میشد از وقتی تمیز کردم اینجوری شد 

باشه از برق میکشم خدا کنه درست شه

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما اگه کسی قبلا این مشکلو داشته یخچالش  وعیبشو فهمیده ممنون میشم بیاین بگین من برم یخچالو از برق بکشم

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤
برای من تازه اینطوری شده بود البته دلیلش چیز دیگ بود  ولی شما 2ساعت به برق نزن. بعدش 2ساعت بزن ...

الان درست شد یخچالتون دلیلش چی بود؟؟ شب تا صب درش بسته بودولی بازم همینجوریه 

الان درست شد یخچالتون دلیلش چی بود؟؟ شب تا صب درش بسته بودولی بازم همینجوریه 

واسه من دوقلو بود یخچال ساز اومد فریزررو درست کنه از قصد سوئیچ بالای یخچال رو کشیده بود ک دوباره بیاد پول بیشتری بگیره منم همون روز رفتم مسافرت 4روز بعد ک اومدم یخچالم مثل بخاری شده بود شوهرم باز کرد دید یه سیم کلا تو جاش نیست اونو زد خداروشکر درست شد. 

اگ سرد نمیکنه شاید گازش خالی شده شاید فنش از کار افتاده

واسه من دوقلو بود یخچال ساز اومد فریزررو درست کنه از قصد سوئیچ بالای یخچال رو کشیده بود ک دوباره بیا ...

خدا نگذره از این ادمهای بی وجدان

خداروشکر ک درست شدیخچالتون 

عزیزم هم فن یخچال کار میکنه هم فریزرش برفک زده فقط نمیدونم چرا قسمت یخچال سرد نمیکنه و موتور یخچال یسره کار میکنه