2777
2789

درگیر این کیتا نباش یه روز درمیان اقدامتو بکن اینا فقط استرس میارن همین

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چهارشنبه رفتم سونو گفت یه فولیکول بالغ داری

خب پس هنوز آزاد نشده وقتی خط بعد از پر رنگ شدن دوباره رفت سمت کم رنگ شدن آزاد شده.

ولی شما یک روز در میون تو همین روزها نزدیکی کن که شانسش بره بالا

همیشه همینطور نمی ماند
ببین تا دیروز نرمال بود امروز نمیدونم چرا پررنگ شد

چرا امپول نزدی

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
خب پس هنوز آزاد نشده وقتی خط بعد از پر رنگ شدن دوباره رفت سمت کم رنگ شدن آزاد شده. ولی شما یک روز د ...

خب ببین پنجم اوج پررنگیش بود ولی ششم کمرنگ شد اما امروز دوباره پررنگ شد ممکنه دوتا تخمک آزاد بشه؟

نه هیچ دارویی استفاده نکردم دکتر سونو گفت یه فولیکول خوب ۲۲ میل سمت چپت داری چهارم رفته بودم

ب کیت نباید کاری داشته باشین چون درصد خطا داره،یکروز درمیان نزدیکی کن.منم اینماه ی دونه ۲۲ داشتم نمدونم چی شده

آخه نرماله همه چیم واسه چی بزنم؟

واسه اینکه تخمک آزاد بشع

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌