2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنامون قبل کرونا عمل مرد گسط مرونا باز جاق شد سینه اشم بزرگ شد😳25 ملیونش به باد رفت شوهرشم کلی ناراضیه نیگه بیرونتو برا مردم خوشگل کردی اما با این همه جای بخیه من شبا هول برم میداره

برای من که لیفت بود عمل راحتی بود .شنیدم اونایی که کوچیک میکنن چون به بافت سینه دست میزنن یکم سختتره .من چون افتادکی داشت فقط پوست سینه امو بریدن .وسینه رو آوردن بالا .ولی خیلی راضی ام .چون سینه من بعد زایمان خیلی افتاده شده بود .

اشنامون قبل کرونا عمل مرد گسط مرونا باز جاق شد سینه اشم بزرگ شد😳25 ملیونش به باد رفت شوهرشم کلی نار ...

من بخاطر چاقی نیست عزیزم دکتر گفته سینه هام نسبت به جثم بزرگه هرروز درد دارم بخاطر اون میخام عمل کنم

همه کسم دخترم❤
برای من که لیفت بود عمل راحتی بود .شنیدم اونایی که کوچیک میکنن چون به بافت سینه دست میزنن یکم سختتره ...

کی عمل کردی عزیزم هزینش چقدر شد؟

همه کسم دخترم❤
منم 75اما دکترم میگ نسبت به جثت خیلی بزرگه.بعد الان سوتین هام داره برام کوچیک میشه چون ورم میکنه😐😕

عع پ زیادم بزرگ نیس ک. قد و وزنت حتما کمه اره؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود