چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تنها نيستي منم مثل توام به زور ميام سر كار تازه همشم دارم چرت ميزنم ☹️شرايط خونه هم نگم برات 😩😩😩
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من حتی با این شکمم گنده ام رختخواب ها رو خودم پهن وجمع میکنم
والا یه هفته قبل زایمانم پاگشای خواهر شوهرم بود کل خونه رو جارو طی کشیدم خونه رو کلا گردگیری کردم اونقد کار کردم دیگ نا نداشتم ولی بعضیا موق حاملگی خیلی تنبل میشن
تو تنها نيستي منم مثل توام به زور ميام سر كار تازه همشم دارم چرت ميزنم ☹️شرايط خونه هم نگم برات ...
منم سرکار رو به زور میرم میام سر بچه قبلیم اینطور نبودم نمیدونم اینبار چرا اینطوریم تازه 15 هفته هستم خدا تا آخرش به داد منو و بچم برسه به اون طفلی هم درست و حسابی نمیتونم برسم
گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا