2777
2789
عنوان

مادران حدودا چهل ساله

177 بازدید | 21 پست

سلام به شما خانم های گرامی   

امیدوارم که حال دلاتون خوبه خوب باشه   

یه سوال دارم 

بچه هاتون چیکار بکنن شما خوشحال میشید ؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

دلم میخواد مادرمو خوشحال کنم    اما نمیدونم چیکار کنم که شاد بشه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی. یعنی چی؟ خوب شاد و سلامت باشن خوشحال میشیم. مثل مادرها در سن های دیگه

مثلا دخترتون چیکار کنه شما خیلی خوشحال میشید 

چه انتظاری ازشون دارید 

دلم میخواد مادرمو خوشحال کنم    اما نمیدونم چیکار کنم که شاد بشه

آهان از اون نظر. خوب خصوصیات روحی آدمها متفاوت هست. نمیشه کلی نظر داد. من پسرم ۶ سالشه تازه. همین که سالم باشه و خوشحال برای من یه دنیاست

والا مادر من کلا اعصاب مصاب نداره🤔😂البته ۳۸ و همیشه ناراضیه🤕😂😂😂😂 ولی ی دنیا دوووسش دارم😍😍 ...

اره خب مادرا اعصابشون ضعیف شده از بس اذیتشون میکنیم 

نه  خواهش میکنم    ممنون که جواب دادید   

اگه نوشتم مادران واسه این بود که حس کردم بهتر بلدن 

من یه دختردایی ۱۷-۱۶ ساله دارم، تو مهمونی به مامانش کمک می‌کرد، دلم می‌خواست بدزدم بیارمش پیش خودم 😁😁 مامانا دوست دارن بچه‌هاشون عاقل و مهربون باشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
هدیه بخر براش😁 ترفند من اینه🤪

مامانم میگه پولاتونو خرج من نکنید    نگه دارید برا خودتون نیازتون میشه 

چند وقت پیش یه تولد ساده براش گرفتیم با خواهرم 

خیلی خوشحال شد   ولی همش میگه نباید هزینه میکردید من انتظاری از شما ندارم

آهان از اون نظر. خوب خصوصیات روحی آدمها متفاوت هست. نمیشه کلی نظر داد. من پسرم ۶ سالشه تازه. همین که ...

صحیح

ممنونم

من دخترم 7 سالشه البته...ولی هیچی مثل این خوشحالم نمی کنه که واسم شیرین زبونی می کنه میگه مامان جون تو بشین این کارو من می کنم تا تو خسته نشی..قربون صدقه م میره بغل و بوسم می کنه...مهربونیاش خوشحالم می کنه

من دخترم 7 سالشه البته...ولی هیچی مثل این خوشحالم نمی کنه که واسم شیرین زبونی می کنه میگه مامان جون ...

چقدر خوب   خدا براتون حفظش کنه

مامانم میگه پولاتونو خرج من نکنید    نگه دارید برا خودتون نیازتون میشه  چند وقت پیش ...

اینووو ک میگههه 

اگه نگه باید شک کرد

ولی تو هدیه رو بخر

من خودم دانشجوم همش میگه باید پولتو خرج من نکنی و...

ولی من ک گوشم بدهکار نیس😁😁😁

اینووو ک میگههه  اگه نگه باید شک کرد ولی تو هدیه رو بخر من خودم دانشجوم همش میگه باید پولتو ...

اره   

شما معمولا هدیه چی میگیرید ؟

مادرم اهل زیور الات و چیزای جینگیلی فینگیلی نیست