2777
2789

ببخشید دوستان من ۱۶ ساله متاهلم یه بچه ۱۲ ساله دارم تابحال بعد از نزدی کی لکه بینی نداشتم کلا لکه بینی نداشتم ماه پیش عفونت قارچی گرفتم رفتم دکتر ازم پاپ اسمیر گرفتن که موقع نمونه برداری خون اومد و... دارو هم از داوالاک و مترونیدازول و فلوکونازول و ایتراکونازول و امپول جنتامایسین و وازینال کلوتریمازول همه رو زدم دکتر هم گفت زخم داری بعد جواب پاپ اسمیرم رو بردم پزشک خودم گفت سالمی مشکلی نیست معاینه کرد گفت زخم نداری عفونتم نداری ولی دوروز بعد معاینه تا الان که دوبار نزدیکی داشتم و ببخشید ا  ر گ ا سم لکه بینی دارم تابحال چنین چیزی نداشتم خیلی نگرانم دوهفته میشه دکتر رفتم و معاینه شدم

من اصلا مشکلی نداشتم ولی این عفونت کلی باعث درد سرم شد چون بعد از اتمام دارو هام پریود شدم ۵ روز جلو انداختم و خونریزیم خیلی کم بود و نه روزه پاک شدم تابحال اینجوریم نبودم و اینکه بخاطر عفونت و پاپ اسمیر کلی استرس کشیدم حتی دچار حالتهای پنیک میشدم الان بهترم ولی باز این لکه بینی داره ادیت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم این مشکل برام پیش اومد احتمالن زخم کوچیک دهانه رحم داشتی . من اتفاقن حامله هم شدم با همون نزدیکی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

عزیزم منم این مشکل برام پیش اومد احتمالن زخم کوچیک دهانه رحم داشتی . من اتفاقن حامله هم شدم با همون ...

اخه دکترم دقیق معاینه کرد گفت اصلا زخم نداری من قبل از عفونت رابطه داشتم ولی اصلا این مشکلاتو نداشتم حتی یک بارم تو این ۱۶ سال برام اتفاق نیفتاده

فک کنم بخاطر همون عفونته چون زخم داشتی برو یه دکتر دیگه

ممکنه عفونت خوب نشده باشه چون هنوز خیلی کم و گاهی خارش دارم بعد نزدیکی سوزشم دارم البته کم شده ولی نمیدونم چمه

این استرس بیشتر از همع چی کار دستت میده.. چه خبره..دنیا که به اخر نرسیده🙄

دست خودم نیست دکترمم گفت پریودت اینجوری شده بخاطر استرسه نمیدونم دیگه چیکار کنم پاپ اسمیرم یکم التهاب نشون داد ولی من قبلش اینجوری نبودم اصلا کلا بعد از عفونت همش دچار استرس و مریضی شدم حتی دچار بی اشتهایی شدم کلی وزن کم کردم الان بهترم ولی 

عزیزم منم این مشکل برام پیش اومد احتمالن زخم کوچیک دهانه رحم داشتی . من اتفاقن حامله هم شدم با همون ...

یعنی بعد از نزدیکی لکه بینی داشتین ؟با همونم باردار شدی؟چند وقت اینجوری بودین؟

نمیدونم . منم هیچوقت اینطور نشده بودم . راستش برا سرطان رحم و این چیزا ترسیدم بعد درجا رفتم دکتر ازم ...

منم پاپ اسمیرم مشکلی نداشت اصلا معاینمم مشکل نبود  ولی دو روز بعد از دکتر اینجور شدم یعنی هر طرفشو میگیرم یه ورش در میره