ببخشید دوستان من ۱۶ ساله متاهلم یه بچه ۱۲ ساله دارم تابحال بعد از نزدی کی لکه بینی نداشتم کلا لکه بینی نداشتم ماه پیش عفونت قارچی گرفتم رفتم دکتر ازم پاپ اسمیر گرفتن که موقع نمونه برداری خون اومد و... دارو هم از داوالاک و مترونیدازول و فلوکونازول و ایتراکونازول و امپول جنتامایسین و وازینال کلوتریمازول همه رو زدم دکتر هم گفت زخم داری بعد جواب پاپ اسمیرم رو بردم پزشک خودم گفت سالمی مشکلی نیست معاینه کرد گفت زخم نداری عفونتم نداری ولی دوروز بعد معاینه تا الان که دوبار نزدیکی داشتم و ببخشید ا ر گ ا سم لکه بینی دارم تابحال چنین چیزی نداشتم خیلی نگرانم دوهفته میشه دکتر رفتم و معاینه شدم
من اصلا مشکلی نداشتم ولی این عفونت کلی باعث درد سرم شد چون بعد از اتمام دارو هام پریود شدم ۵ روز جلو انداختم و خونریزیم خیلی کم بود و نه روزه پاک شدم تابحال اینجوریم نبودم و اینکه بخاطر عفونت و پاپ اسمیر کلی استرس کشیدم حتی دچار حالتهای پنیک میشدم الان بهترم ولی باز این لکه بینی داره ادیت میکنه
این استرس بیشتر از همع چی کار دستت میده.. چه خبره..دنیا که به اخر نرسیده🙄
دست خودم نیست دکترمم گفت پریودت اینجوری شده بخاطر استرسه نمیدونم دیگه چیکار کنم پاپ اسمیرم یکم التهاب نشون داد ولی من قبلش اینجوری نبودم اصلا کلا بعد از عفونت همش دچار استرس و مریضی شدم حتی دچار بی اشتهایی شدم کلی وزن کم کردم الان بهترم ولی