2777
2789
عنوان

دیدن خون در مدفوع نوزاد

209 بازدید | 8 پست

سلام پسرم سه ماهشه امروز زیاد مدفوع کرده و مدفوعشم ژله ای ماننده که ایندفعه یه زره خون تو پوشکش دیدم بنظوزتون دلیلش چیه خودش ناراحتی یا تب چیزی نداره خوبه و خوشحال درضمن فقط شیر خشک میخوره 

تا وقتی که بخشیدن را یاد نگرفته ایم..زندگی کردن را نخواهیم آموخت

حساسیت داره احتمالا شیر خشکش بایدد عوض بشه وشیر خشک بر پایه بز بگیرید وگرنه داستان میشه برات زودتر به داد بچه اتو و خودت برس

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت داره احتمالا شیر خشکش بایدد عوض بشه وشیر خشک بر پایه بز بگیرید وگرنه داستان میشه برات زودتر ب ...

فقط امروز اینجوری شده

حساسیت داره عزیزم. باید شیرخشکشو عوض کنی شیرخشک مخصوص الرژی بدی.

فقط امروز اینجوری شده خیلی وقته این شیر میخوره

حساسیت به پروتئین گاوی باید شیر خشک بدون لاکتوز بدی بهش و اینکه اگه شیر خودتم میخوره یه سری چیزا رو نباید بخوری سرچ کنی گوگل هست مکافاتت تازه شروع شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فقط امروز اینجوری شده خیلی وقته این شیر میخوره

دختر منم یه شیر خشک رو خورد هیچ واکنشی نشون نداد دومی رو نشون داد ولی خداروشکر ضعیف بود خییییلی رعابت کردم الان پروتئین گاوی و لبنیات رو خوب شده فقط به فلفل و زرده تخم مرغ حساسیت داره 

راستی بهت توصیه میکنم همین الان بری و تست آلرژی ازش بگیری ببینی دقیقا به چی حساسیت داره و همونو بهش ندی تا اینکه کلی منعیات غذایی داشته باشی