2777
2789

پسرم دو ماهشه از صبح تا الان هی میخوابونمش دو دقیقه بعد با جیغ بیدار میشه سه روز پیش واکسن براش زدم نمیدونم امروز چشه بخدا الان نشستم گریه کردم دخترم ۳ سالشه امشب نتونستم بهش شام بدم خودش خورد دلم براش کباب شد بخدا این دو ماه دوقلوهامو شاید هر هفته بردم دکتر شایدم بیشتر سه روز یه بار در دکترم....دعا کنین هیچی نباشه دیگه گریه نکنه یه کم بخوابم جون بگیرم فردا ببرمش دکتر

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم شاید کولیک داره، معمولا دارویی نداره فقط باید صبر و تحمل داشته باشی، کم کم بزرگتر ک شد، خ ...

تا حالا اینجور نبوده نه کولیک و داره  این فرق میکنه فک کنم گلوش درد میکنه چون شیرم نمیتونه بخوره و کردنشون خشک میگیره

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

عزیزم اگه تب دارن که بهشون هر شیش ساعت شربت استامینوفن بده لباس زیاد تنشون نکن و بذار فقط با یک رکابی بتشن و پوشک همین بعدش تن شویشون کن بعد دیش یا پو پو کردنشون همون تب میاره پایین اگه شیر خودت و میخورن بهشون شیر زیاد بده 

عزیزم دور از جون دور از جون ممکنه تشنجش باشه بخاطر واکسن  حتما دکتر ببر

نه گلم تب نداره امروز روز چهارم واکسنشه

عزیزم اگه تب دارن که بهشون هر شیش ساعت شربت استامینوفن بده لباس زیاد تنشون نکن و بذار فقط با یک رکاب ...

نه تب ندارن یه کمی سر یکی شون داغه فک کنم گلوش درد داره

دوستان لطفا شرکت کنید صلوات برای شفای بچه 11ساله تومور مغزی 

انشالله که بتونیم قسمتی از نذر مادرشون رو تکمیل کنیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4595957/برای-سلامتی-بچه-11ساله-تومور-مغزی?postId=143135678

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚