2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپاس بزرگوار ببخشید شما خانوم هستید یا آقا؟

خواهش میکنم.

نظرات ارائه شده توسط این اکانت نظر صزفا یک نفر نیست و از نظرات افراد متخصص و دیگر افراد نیز استفاده میشود .

برای اینکه یکپارچگی بین نظارت همه باشد شیوه نگارش به شکل ادبی است و این شیوه خواندن داروها و توصیه ها را هم راحت تر میکند.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
ممنون پس منتظر راهنمایی شمام

خب 

شما از پودر gainchild استفاده کنید این پودر حاوی کالری بالاست و آمینو اسیدها و کربوهیدرات و چون برای کودکان طراحی شده عناصر سمی ندارد و بی ضرر هست همچنین حاوی ویتامین ها و املاح لازم برای شماست.

https://www.darukade.com/products/supplement-gainer-957/powder-child-gain-17468

همچنین قبل از ناهار یک عدد قرص زینک پلاس دانا یا یوروویتال مصرف کنید.

قطره گیاهی ترخون باریج اسانس سبب افزایش اشتهای شما می شود.و قرص امگا ۳ هم برای شما مناسب است.

برای ورزش هم از نرم افزار Fiton استفاده کنید که در گوگل پلی موجود است و این برنامه افزایش وزن که گفتم بدون ورزش ارزش کمتری دارد پس حتما با کمک این نرم افزار ورزش کنید.

روزانه مقدار آب مصرفی خود را دو لیوان بیشتر کنید. و عجله نکنید اولین اثرات بعد دو هفته مشخص میشود.

آجیل ها . خرما . شیره انگو و خرما و ارده برای دوران وزن گیری بسیار خوب و خوردن روزانه دو لیوان شیر و مصرف سویا ضروری است.

خب  شما از پودر gainchild استفاده کنید این پودر حاوی کالری بالاست و آمینو اسیدها و کربوهیدرات ...

سپاس بزرگوار

چند تا سوال داشتم

اینهایی که گفتید رو از داروخونه میشه تهیه کنم؟

منظور از سویا آجیل هست یا سویایی که در غذا استفاده میشه؟

همچنین تعداد وعده های خود را افزایش دهید و اگر تمایل به پر شدن صورت دارید عصر ها و یا صبح ها ژله مصر ...

بله پر شدن صورت هم مد نظرم هست

فرقی نمیکنه چه ژله ای باشه؟

ژله ضرری که نداره،درسته؟

سپاس بزرگوار چند تا سوال داشتم اینهایی که گفتید رو از داروخونه میشه تهیه کنم؟ منظور از سویا آجیل ...

شما به نظرم از سایت داروکده که لینک رو گذاشتم براتون تهیه کنید سایت معتبری هست کاملا.

سویا هر دو نوع خوب هست اما سویا آجیل رو بریزید توی پیاله و دائما کم کم میل کنید.

بله پر شدن صورت هم مد نظرم هست فرقی نمیکنه چه ژله ای باشه؟ ژله ضرری که نداره،درسته؟

خیر فرقی نمیکند. چون همه دارای اسانس هستند.

ضرر نه ولی خب کمی اسانس هست که طبیعی هست شما بعد از ۳ ماه که مصرف کردید میتونید بزارید کنار

قرص مخمر ابجوچطوره بنظرتون؟؟

خوب هست تا حدودی فقط خارحی بخرید.

ولی علت اینکه من پیشنهاد نمیکنم فگعوارض شدید گوارشی این قرص برای برخی هاست.