سه ساعته دارم تلاش میکنم بگم بهتون ک چجور آدمی ام نمیدونم چجوری بگم بزارین اینجوری بگم من برای آدمایی ک بهم نزدیکن و دوسشون دارم و ازشون انرژی میگیرم جلوشون یه آدم فوق العاده پرحرف و شیطونم ک کلی مسخره بازی بلده ولی وقتی میرم تو ی جمعی ک مثلا توش یکی دونفرو میشناسم ک با اونام زیاد صمیمی نیستم کلا توی جمع ساکتم مخصوصا مخصوصا اگ حس کنم تو اون جمع اضافی ام یجوری غیب میشم ک اصن نگم براتون جدیدا فکر میکردم این اخلاقم یکم عوض شده تا اینکه دوباره دیدم همین اتفاق افتاد خیلی اذییت میشم ولی نمیدونم چجوری تو یه جمع سریع اوکی بشم و باهاشون بگم بخندم اگ طرف مقابلم پا پیش بزاره و گرم لگیریم دوست بشیم دوست خیلی خوبی میشم براش ولی خودم هیچوقت نتونستم پا پیش بزارم برای برقراری ارتباط و این اذییتم میکنه
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
خداروشکر تنها نیستم😄تو اذییت نمیشی ک این مدلی هستی
اولا میشدم الان مهم نیس برام
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب به نظرم رفتارت موجه ، خیلی خوبه تا به شناخت نسبی از جمعی نرسیدی باهاشون قاطی نمیشی شاید ظرفیت صمیمیت تو رو نداشته باشن بعد هم حتی رفتار تو خونه با پدر و مادر با دوستان صمیمی هم فرق میکنه در ضمن رو اعتماد به نفست کار کن به نظرم از قضاوتشون میترسی در حالی که اگه حتی یه جمله معمولی رو با اعتماد به نفس و پذیرش خود به عنوان کسی که حق اشتباه داره و حتی اشتباهش گاهی بامزه و باعث تنوعه بگی خیلی تاثیرگذارتر از جمله حکیمانه ای که با تردید و خجالت گفته بشه