2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وقیح کیه ؟ همش دارن درموردش حرف میزنن

من خیلی دوسش دارم🤣🤣

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
چندروز پیش اومدم همینو تاپیک کنم یه کاری پیش اومد برام یادم رفت الان دیگه به اشناهامم از خودم عکس ن ...

اره عزیزم واقعا همینطوره 

بخدا من میبینم اصن عذاب وجدان میگیرم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
وقیح برش میداره

😂😂😂😂ای خدا 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
چه شده است ؟

هیچی دلم داره میسوزه فقط 😅

همه که حساس نیستن حالا اصلا بره گوگل چه اتفاقی مگه 

نمی‌دونم من عکس نمی زارم نی نی سایت دوست ندارم شناخته بشم 

ولی خوب آدم کلی صفحه اجتماعی داره مهم ترینش  لینکدین خوب کسی اسم و فامیل سرچ‌ کنه میبینه 

نگذاريم كارهايي كه توانايي انجامش رو نداريم جلوي انجام كارهايي كه توانيش رو داريم بگيرن   
هیچی دلم داره میسوزه فقط 😅

خخخ نسوزه گل

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
همه که حساس نیستن حالا اصلا بره گوگل چه اتفاقی مگه  نمی‌دونم من عکس نمی زارم نی نی سایت دوست ن ...

ن دیگ شما الان برو گوگل بزن عکس دختر برای پروفایل خب 

بعد ممکن همین عکسا برن جز همینا بعد ی آشنا ببینه خیلی کار زشتیه چی میگن 

خخخ نسوزه گل

چشششش م 😂

آره سوال منم هس  خب فوری شات میگیرن این که دیگه سخت نیس  تازه اگه نزنی صفحه ی بعد تا هر ...

دقیقا درسته 

خلاصه دیگ بعضی دخترام دست کمی از پسرا ندارن البته سو تفاهم نشه اونایی ک خودشون میدونن میگم 😂

چشششش م 😂

عافرین.البته ابو بریز همونجا که میسوزه😅

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
عافرین.البته ابو بریز همونجا که میسوزه😅

ن دیگ آب ماب نمیریزم 

میگم خاکستر شدنش ببینم 😂