2777
2789
عنوان

ی سوال

267 بازدید | 32 پست

چرا اینقد مد شده عکس میزارید تو سایت 

مگ نمیره گوگل پس چرا بازم این کارو میکنید خودتون مهم نیستید خونواده بنده خدا چ گناهی کردن عکس دخترشون بره گوگل اخه چراااااا 😭

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پست اول نزاره نمیره

شاید کسی شات گرفت 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

چه شده است ؟

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
اگه پست اول نزاره نمیره

خب مردم اسکرین میگیرن احتمال پخش شدنش زیاده

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
بدتر از سایت وقیح🤣🤣

ینی چی😅

چندروز پیش اومدم همینو تاپیک کنم یه کاری پیش اومد برام یادم رفت

الان دیگه به اشناهامم از خودم عکس نمیدم

خیلی ببخشید بیاید صادق باشیم خیلی از همجنسامون حسود هستن

عکس دختره مردمو میزارن که ملت دربارشون نظر بدن

اره ولی اونا که میدونن،،پس حتما واسشون زیاد مهم نیس عکسشون پخش بشه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

اره گلم والا من دلم میسوزه برا خونواده هاشون