2777
2789
عنوان

طلاق گرفته با بچه بیاییدلطفا

248 بازدید | 17 پست

بچه ها من قصد دارم مهريه مو بزارم اجرا ميخوام طلاق بگيرم خيلي از بعدش ميترسم دوس دارم يكي دلگرمی بده بهم من 8 سال با همه چيش ساختم: دست بزن! خيانت!،بداخلاقياش،تحقیرهاش احترامياش ، فحش دادن بيهوده ش به خودم و خانواده م ، ولي ديگه نميكشم اين همه سال دهنم سرويس شده، هيچيم از خوشكلي كم ندارم ۳۶سالمه یه پسر پنج ساله دارم که اونم وابسته من نیست باباباشه همه اش اصلا منم نباش مهم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐تا الان اشتباه کردی ساختی

عزیزم این همه ادم که بعد ازدواج موفق بوددن

بین خواهرزنداییم شوهرش بهش خیانت کرد ی بچه هم داست سریه طلاق گرفت مهریشم گرفت خونه ماشین خرید

خیلی خیلی خوسگل با ی پسر خوشتیپ مجرد ازدواج کرد ماه بعدم بچشون به دنیا میاد😁😁

یا  ودود ...

من دارم جدا میشم یه پسر ۶ ساله دارم که پیش همسرمه و ۴ ماه که ندیدمش 

البته پسرم وابسته باباشه بهاهش صحبت میکنم بهش میگم بیا پیشم یا بیارمت چند شب پیشم باش میگه ن میخوام پیش بابا بمونم بابامو دوست دارم کلا مستقله .شوهرم هم رفته خونه پدرش اونجان و مادر شوهرم بهش میرسه .البته شوهرم پسرم رو دوست داره و مسولیت پدیره

ولی منم مادرم اوایلش برام سخت بود ولی کم کم عادت کردم دیدم اینطوری برای پسرم بهتره 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

نگران نباش من خیلی ها دیدم بعدش چه زندگی برای خودشون ساختن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
یعنی میخوای بچه رو‌ ول کنی ؟؟؟!! من پسرم ۵سالشه خیلی عصبیم می‌کنه ولی تا روز مرگم ولش نمیکنم

ول میکنم آدم به یه جایی میرسه که دیگه بچه رم میندازه از اون جهنم فرار میکنه