2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکی قدیمی گوش می کنم فقط

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

سس ماس😂😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

1 ...haber galmiur yardan 

2...senden insaf dilar

3... al al al Ibrahim tatlises

4....mavi mavi

5...sevmec 

6...illk muhebet

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

یکبار یک نفر برام یکی فرستاد

اولش میخوند کوچالارا سو ساپمیشم

البته من ترکی بلد نیستم نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی تو گوگل همینو بزن میاره برات آهنگش رو

زیبا ترین اهنگ ترکی هست

اهنگ ساری گلین هم خوشگله