2777
2789
عنوان

به نظرتون آمپول پروژسترون بزنم؟؟؟

228 بازدید | 21 پست

۵ ماهی میشه که پریودام ۴۰ ۵۰ روزه شده،۲۷ فروردین پریود شدم و دیگه پریود نشدم ۱ خرداد عمل پولیپ انجام دادم و ۵ روز بعدش تا یه هفته لکه بینی داشتم که اصلا نمیدونم پریود بود یا نه،دیگه تا الان یه ماه گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول میگن عوارض داره . دوفاستون بگیر شبی یدونه بخوره تا ده شب. نهایتا تا ۱۴ روزبعدش حتما پریود میشی.من خودم هشت روز بعد قطعش پریود شدم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من دوماه هست پریود نشدم چند روزه زیر دلم خیلی درد میکنه چیکار کنم😭😭😭😭😭

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
سلام ان شاالله زودتر خوب شی عمل پولیپ چطور بود سخته؟ بیهوشی؟

خود عمل اصلا سخت نیست،هم بیهوشی داره هم بی حسی،که من به پیشنهاد دکترا بی حسی رو انتخاب کردم و واقعا اذیت شدم

خود عمل اصلا سخت نیست،هم بیهوشی داره هم بی حسی،که من به پیشنهاد دکترا بی حسی رو انتخاب کردم و واقعا ...

عزیز دلم. واسه پریودت با دکتر مشورت کن ولی من امپول ک میزنم فقط واسه همون ماه خوبه ولی دوفاستون ک میخورم تا چن ماه اوکی ام

البته دوفاستون هم باید از،پانزده پریود بخوری

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
امپول میگن عوارض داره . دوفاستون بگیر شبی یدونه بخوره تا ده شب. نهایتا تا ۱۴ روزبعدش حتما پریود میشی ...

اشکال نداره دوفاستون رو اینجور خوردن؟ چون از پونزده پریود میدن

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
عزیز دلم. واسه پریودت با دکتر مشورت کن ولی من امپول ک میزنم فقط واسه همون ماه خوبه ولی دوفاستون ک می ...

خب پس خوبه ولی مشکل اینه که من اصلا نمیدونم چند پریودمم،دکترم خیلی دیر نوبت میده خودم میخوام آمپول بزنم پریود شم و بعد شروع کنم قرص جلوگیری خوردن تا پریودم منظم بشه