شما حساب کن هر ترم اگه شاگرد اول بی میشه ۲۴ واحد برداری
البته پیش نیاز و... باید رعایت بشه
برو ببین روانشناسی چند واحده
اگه هر ترم چند واحد برداری چند سال طول میکشه
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا 138 تاست ترم اول که 18 تاست میمونه 120 تا اونم اگه بشه هر ترم 24 تا برداشت میشه حد ...
خواهش عزیزم
انشاءالله موفق باشی
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
کلا 138 تاست ترم اول که 18 تاست میمونه 120 تا اونم اگه بشه هر ترم 24 تا برداشت میشه حد ...
سلام عزیزم ببخشید شما میدونید کارشناسی روانشناسی گرایش دارد یا نه؟
آخه توی ثبت نام ها دیدم که مثلا زده رشته روانشناسی اما نزده عمومی یا بالینی یا کودک هیچ گرایشی نزدن توی نت هم سرچ کردم بعضی سایت ها نوشته بود که کارشناسی هم گرایش داره روانشناسیش اما بعضی سایت ها زده بود که ارشد این رشته فقط گرایش داره
آخه دخترداییمم یکسالی میشه که لیسانسِ روانشناسیِ عمومی خونده از پیام نور تعجب کردم چطور اون کارشناسیش گرایش داشته ولی الآن میگن نه زمانی بهش نخورده یکسال