2777
2789

شما حساب کن هر ترم اگه شاگرد اول بی میشه ۲۴ واحد برداری

البته پیش نیاز و... باید رعایت بشه

برو ببین روانشناسی چند واحده

اگه هر ترم چند واحد برداری چند سال طول میکشه

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حساب کن هر ترم اگه شاگرد اول بی میشه ۲۴ واحد برداری البته پیش نیاز و... باید رعایت بشه ب ...

کلا 138 تاست

ترم اول که 18 تاست

میمونه 120  تا اونم اگه بشه  هر ترم 24 تا برداشت میشه حدود 6 ترم 

که 6+1 میشه 7تا😂

کلا خیلی تفاوتی نداره😄

ممنون از راهنماییت😘😘

کلا 138 تاست ترم اول که 18 تاست میمونه 120  تا اونم اگه بشه  هر ترم 24 تا برداشت میشه حد ...

خواهش عزیزم

ان‌شاء‌الله موفق باشی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

کلا 138 تاست ترم اول که 18 تاست میمونه 120  تا اونم اگه بشه  هر ترم 24 تا برداشت میشه حد ...

سلام عزیزم ببخشید شما میدونید کارشناسی روانشناسی گرایش دارد یا نه؟ 

آخه توی ثبت نام ها دیدم که مثلا زده رشته روانشناسی اما نزده عمومی یا بالینی یا کودک هیچ گرایشی نزدن توی نت هم سرچ کردم بعضی سایت ها نوشته بود که کارشناسی هم گرایش داره روانشناسیش اما بعضی سایت ها زده بود که ارشد این رشته فقط گرایش داره

اره عزیزم از ارشد گرایش داره

یعنی کارشناسیش فقط مسگن کارشناسی روانشناسی.؟؟

آخه دخترداییمم یکسالی میشه که لیسانسِ روانشناسیِ عمومی  خونده از پیام نور  تعجب کردم چطور اون کارشناسیش گرایش داشته ولی الآن میگن نه زمانی بهش نخورده یکسال

یعنی کارشناسیش فقط مسگن کارشناسی روانشناسی.؟؟ آخه دخترداییمم یکسالی میشه که لیسانسِ روانشناسیِ ع ...

اره عزیزم فقط کارشناسی روانشناسی میگن

تا چندسال پیش کارشناسیش گرایش داشت ولی برداشتن