2777
2789

والا من سردوراهیم فعلا گفت ان تی ۹۰ درصد دختر ولی بازم معلوم نیست😐نمیدونم چیکار کنم

الانم ی کلیپ دیدم لحظه زایمان فهیدن بچه پسره اسمشو یلاد گذاشتن تا قبلش اسمش محیا بود😐😐😐😐

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من ماه چهارم بارداری هستم و اولین تجربه من در خرید سیسمونی هستش.

مامانای با تجربه لطفا بیاید و با جزئیات برامون توضیح بدید که چه چیزایی واجبه و چه چیزهایی ضرورتی نداره.

برندهای مناسب برای خرید کالسه، شیشه شیر و غیره چیه.

موقع خرید هر چیزی چه فاکتورهایی رو در نظر بگیریم.

و اینکه چه چیزهایی ارزش داره که براشون خوب هزینه کنیم.

والا من سردوراهیم فعلا گفت ان تی ۹۰ درصد دختر ولی بازم معلوم نیست😐نمیدونم چیکار کنم الانم ی کلیپ د ...

ب منم ان تی گفت دختره چند روز پیش رفتم آنومالی پسر بود 

صبر کن تا ۱۸ هفته کامل بشه 

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

من از رامینا خریدم همه رو بهار ولی اگر قیمت مناسب میخوای آقا بزرگ خوبه،

بعدم وان بچه، حوله تن پوش بچه ، چند مدل جق جقه، شورت آموزشی، لیوان آبمیوه، صندلی دستشویی، مینی واش، کریر، گهواره چند مدل دور پیچ خشک کن، شامپو خارجی، لوسیون ، ست ناخنگیر، ست شونه.......

واقعا بی استفاده میمونه، مخصوصا شیر دوش

چرا فکر میکنی کالسکه به درد نمیخوره؟ توجیهت رو میشه بگی؟

ماشین داریم

خالم زنداییم دخترعموهام هیچکدوم برابچه هاشون نخریدن

جایی هم برم اوایل نمیبرمش بعد یکم بعدش باماشین میریم یکمم بزرگ شد راه میره

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
سلام. من ماه چهارم بارداری هستم و اولین تجربه من در خرید سیسمونی هستش. مامانای با تجربه لطفا بیاید ...

سلام

مبارکه گلم. بستگی به نیاز داره.

اگه اهل پیاده روی هستی کالسکه بگیر 

توی ایرانیها دلیجان خوبه توی خارجیها برند خوب زیاده مثل ببکو

صندلی ماشین

کریر

ساک وسایل

آغوشی حتما بگیر

شیشه شیر و پستانک چیکو مشابه سینه مادره.عالیه

ست ظروف

ناخن گیر برس شانه

سروبس خواب اپادانا خوبه

تخت کنار مادر اگه بچه اتاقش جداست لازمه تا ۲سالگی پیشت باشه

لحاف تش‌ک دم دستی

پشه بند

پتو بهاره و زمستانه و دورپیچ اگه تو فصل سرد دنیا میاد

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

لباس زیر دکمه بگیر، عالی ترین برای نوزاده هم کلیه هاش گرم میمونه هم لباسش مرتبه هم پوشک جابه جا نمیشه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

سرویس بیمارستانی (اینایی ک تو جعبه هستن) ۲ سری کافیه.

پوشک پمپرز بگیر برای اوایل عالیه ک حساسیت نده

پماد پا یدونه داشته باش احتیاط

سرویس حوله بدن و دست وصورت واجبه

پا خشک کن چند تا بخر و مرتب بشور که الوده نباشه

سلام مبارکه گلم. بستگی به نیاز داره. اگه اهل پیاده روی هستی کالسکه بگیر  توی ایرانیها دلیجان ...

مرسی از راهنماییت🥰

یه سوال: کسی که تخت کنار مادر میگیره، لازمه تخت جداگانه هم بگیره؟