2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

117 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند دقیقه پیش تو اینستا یه پیج پیدا کردم مال یه دختر سیزده ساله آمریکایی که خیلی معروفه ۳ میلیون فالوور داره

بعد بچه ها دوست پسرم داره حتی همو بوسیدن

کل اطرافیانش بین ۱۳ تا ۱۵ سالشونه ولی دوست پسر دارن

بعد تو ایران چی😑

یعنی آخه این روابط درستههه

درست نیست بنظرم واقعا!!

خاستید امضاموبخونید بچه ها

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکه الان نصف دخترای این سنی  تو ایران دوس پسر ندارن؟؟؟ نمیگم همشون ولی خیلیاشون دوس پسر دارن

فقط فرقشون اینه ک اینا پنهان میکنن ک از نظر من بدتره اونا علنی ان 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

از دید ما درست نیست. ولی باید دید کدام جامعه موفق تره آنها با این آزادی، استرس جنسی را از نوجوانان  و. مخصوصا آقایون می‌گیرند و قطعا ازدواجشان بر اساس نیاز نیست. حالا درسته انر ازدواج افت می کنه ولی چشم بسته نیست و زحمت تهیه جهیزیه و سیسمونی هم ندارند که والدین بدبخت تا آخر عمرشان با وامدار و یا بدهکار باشند.