2777
2789
عنوان

کی بیرون زدگی مقعد داشته و عمل کرده و خوب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتربه بو تهران زنگیدم گفت بالیزر انجام میده همینجاهم تعریفش میکردن نمیدونم واقعا چجوریه ..خوبه؟

نمیشه نشست تو هواپیما 

نهایتا یکساعت زمان داشته باشی ک بیحسیت بره ‌تا رفت درد شروع میشه 

بهبو میگن خیلی خوبه ولی من نرفتم 

یبار پیش همین دکتره ک همش تبلیغ میکنه رفتم 

عبدالرحیم قمری 

رفتم عمل کنم ک یه داروی دست ساز داد و خوب شدم 

تقریبا با داروش یکسال اوکی بودم ک باز برگشت 

اگه تهران بخام عمل کنم میرم پیش همین 

بنظر بد نبود 

ولی خب قبل بارداری سعی کن عمل کنی

چون تو بارداری قرص اهن و دمیترون میخوری صدبرابر بدتر میشه 

بعدم ک خدا نکنه بخای طبیعی زایمان کنی و سوزن فشار بزنن ک بدتر میشه باز

نمیشه نشست تو هواپیما  نهایتا یکساعت زمان داشته باشی ک بیحسیت بره ‌تا رفت درد شروع میشه  ...

دکتر مرد دکترتدین ودکتر حسینی خوبن هم بیمارستان مادروکودک هستن هم شهید فقیهی ،ولی من روم نشده برم،اینم که میگم دوستم تکنسین اتاق عمله تومادر وکودک بهم گفت بروی این دوتا دکتر منم نرفتم،

دکتر مرد دکترتدین ودکتر حسینی خوبن هم بیمارستان مادروکودک هستن هم شهید فقیهی ،ولی من روم نشده برم،ای ...

خیلی تاکیدکرد این دوتا دکتر خوبن  وعالین وهر روز کلی عمل این مدلی دارن همه راضی هستن،،،ولی چیکارکنم که خجالت کشیدم برم ،برای یه عمل دیگه که مادروکودک بودم توانتظاراتاق عمل دکتر تدین رودیدم خواهریکی از پرستارا روعمل کرده بود وداشت بهش توضیح میدهد چیکارکنه بنظر مهربون اومد  ، ولی شماباز تحقیق کن درسته بنظر دکترا عمل ساده ی هست ولی اگه درست انجام نشه جدا از دردش عوارض دیگه ی هم داره

شهلاوفاجوهم هست نمیدونم چطوریه..ولی توشیراز فک نکنم کسی بالیزر انجام بده..شیراز ی این بزرگی یعنی واق ...

وفاجو توکلینکش  بالیزربا انجام میده ولی گفت بابیحسی منم از بیحسی میترسم من دوست دارم بابیهوشی باشه ،شمارش بزن تونت میاره خودم سیو ندارم

خیلی تاکیدکرد این دوتا دکتر خوبن  وعالین وهر روز کلی عمل این مدلی دارن همه راضی هستن،،،ولی چیکا ...

خجالت نکش اونا روزی ۵.۶تاعمل میکنن اونکه تورو نمیشناسه بعدم بیهوش هستی.