2777
2789
عنوان

کی بیرون زدگی مقعد داشته و عمل کرده و خوب شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 96 پست
من از درد بعدش میترسم که میگن گاز میزارن داخل وفردا باید دفع کنی ،من اول خیلی کوچیک بود ولی یه دارو ...

منم همینجور بود و به مرور بدتر شد..

درد بعدش ک باند میاد راحته.. میشینی تو تشت ک بیمارستان میده خیس میخوره میوفته..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپاسم یعنی چجوری عزیزم    

یعنی احساس دفع داشتم و عضلات اونجا فشار میومد و بخاطر بخیه میترسیدم مقعدمو شل کنم ک دفع کنم..ک مینشستم تو تشت اب گرم یواش خودمو شل میکردم

من شقاق هم گرفتم ولی سریع بهش رسیدم با پماد خوب شد پیش یداللهی رفتم ولی تکه گوشت کوچیکی دارم برای قب ...

درخواستمو میپذیری؟

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
بعد عمل حتنا باید یکی باشه ک ازتون مراقبت کنه.. درد عمل نداره ها.. درد موقع اسپاسم هست و قابل تحمل.. ...

عزیزم میشه بگی تا چند وقت احتیاج به مراقبت داری؟ 

چند روز نمیتونی راحت بشینی ؟ یا برگردی سرکار و زندکی روزمره؟

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین
عزیزم میشه بگی تا چند وقت احتیاج به مراقبت داری؟  چند روز نمیتونی راحت بشینی ؟ یا برگردی سرکار ...

سلام خوبید

من خودم تا ۱ هفته اول نمینشستم.. همش دراز کش بودم و یا رو بغل مینشستم.. بعد ۱ هفته میشد نشست.. 

بیشترین درد وفشار موقع دفع هست.. ک حالا رعایت غذایی باید بکتی غذای سفت نخوری..شربت ملین بخوری

چون دفعات دفع زیاد میشه و درد داره.. من تو تشت آب گرم دفع میکردم ک دردشو کمتر حس کنم