2777
2789
عنوان

یه سوال راجب خط چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 47 پست
🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊 چخبرتونه؟؟؟؟؟ 

من پاریس میگیرم ۱۲😂خیلیم راضیم

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میخام رو چشم نماسه تیکه تیکه نشه

آکوا ام خیلی خوبه یدونه میخری ده تومن عمرا تموم شه

مثل پاک کن ممکنه گم شه😂😂

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

برو بگو خط چشم ماژیکی

واسه تو فک کنم اسون تره نسبت ب مویی

مداد نخری چون چشمت ریز بنظر میاد

فقط خط چشم پشت پلکت خیلی خواستی حرفه ایش کنی ی مداد سفید داخل چشم بکش

حقیقت اینه که مقصدی وجود نداره ✈ پس فقط از مسیر لذت ببر🌈
اره عزیزم قیافش مثل روان نویسه خوش دستم هست راحت میتونی باهاش بکشی میخواستم عکسشم برات بزارم ببینی ...

اره اینا عالیه منم دارم ولی نمیدونم مارکش بد بود یا چی ک پلکم میسوزه وقتی میزنم

شایدم من حساسیت دارم

اره اینا عالیه منم دارم ولی نمیدونم مارکش بد بود یا چی ک پلکم میسوزه وقتی میزنم شایدم من حساسیت دار ...

مارک فلورمار خوبه

هدی بیوتی ام خوبه 

مارک فلورمار خوبه هدی بیوتی ام خوبه 

اره اینا که قطعا معرکن

ولی نداشت گف همینو دارم

منم بار اولم بود ماژیک خریدم

قبلش خط چشم مایع میزدم مویی یا ماژیکی

اره اینا که قطعا معرکن ولی نداشت گف همینو دارم منم بار اولم بود ماژیک خریدم قبلش خط چشم مایع میزد ...

من خودم با پاریس مویی و اکوا راحتم

بچه ها چند تا رفیق دارم میگن قران را سلمان فارسی نوشته یعنی ایطور بگم قران و پیامبر و دوازده امام قبول ندارن فقط کورش و محمدرضاه شاه پهلوی را قبول دارن

ببخشید یکی اینا به عنوان تاپیک بزنه 

من تاپیکام تموم شد 

خواهشا

خط چشم لاچیک مویی خیلی خوبه

قیمت چقدره

ءدر کلاس درس خدا                                                   آنهایی ناله میکند رد می شوند.                                    آنهایی که صبر میکند قبول می شوند.                            آنهایی که شکر میکنند شاگرد ممتاز میشوند. 
ماژیک هدی بیوتی😍😍😍

چند گرفتی 

ءدر کلاس درس خدا                                                   آنهایی ناله میکند رد می شوند.                                    آنهایی که صبر میکند قبول می شوند.                            آنهایی که شکر میکنند شاگرد ممتاز میشوند.