2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا🙏

549 بازدید | 14 پست

کسی میدونه چجوری با قانون جذب میتونم همسرم رو برگردونم و زندگیم بسازم😔

من عاشق زندگیمم

و میخوام همسرم برگرده و آینده پسرام حداقل نابود نشه

لطفا تجربه هاتون و اطلاعاتون از جذب رو برام بنویسید🙏🌹

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

استاتر انشالله حاجت روا بشی https://www.ninisite.com/discussion/topic/4591792/تایپک-سیل-صلوات-هدیه-به-امام-رضا-تا-روز-میلادش-حاجت-درا-بیاید-انشالله-همه-دست-پر?postId=142887978

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب*

عزیزم درسته این حرفم خیلیا رو عصبانی میکنه ولی قانون جذب هیچ پایه علمی نداره.اگر واقعی بود الان همه ی اینایی که معتقد بودن بهترین شغل و همسر و پول و اندام و... رو به دست میاوردن ولی اکثریتشون کسایی ان تا سن بالا ازدواج نکردن قسط و بی پولی و شکست عشقی و...دارن و...

شما با گفتگو, تلاش و تغییر رویه و مشاوره و کوشش شاید بتونی همسرتو برگردونی.همین.نمیشه یه گوشه نشست و با تفکر و تمرکز همه کارا رو روبه راه کرد.همه چی همت بلند میخواد.همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند.موفق باشی🌺🌺🌺🌺

عزیزم درسته این حرفم خیلیا رو عصبانی میکنه ولی قانون جذب هیچ پایه علمی نداره.اگر واقعی بود الان همه ...

سلام مهربون

توی این شش سال دیگه خسته شدم از هرچی مشاوره و تلاش و کوتاه اومدن

و تغییر رویه

دیگه این چندوقت هرچی پیش خدا التماس کردم و نماز و دعا هم فایده نداشت

نمیخوام زندگیم از دست بدم

ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم

مشاور

خیلی مشاوره رفتم خیلییی

از طرفیم همسرم هیچوقت راضی به اومدن نشد

یک طرفه مشاوره رفتن خیلی سخته

برای همینم اکثرا مشاورا تا یک جایی درست میکردن ولی نمیشد

سلام مهربون توی این شش سال دیگه خسته شدم از هرچی مشاوره و تلاش و کوتاه اومدن و تغییر رویه دیگه ای ...

سلام  خواهر گلم انشاالله خدا دلتون شاد کنه مشکلتون حل بشه تشریف ببرید به تایپیک  @sayeh6859 خیلی ها حاجت گرفتن  توی تایپیکشون هست منم خودم حاجت گرفتم تایپیک بواسطه شهدا حاجت گرفتن 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
خیلی مشاوره رفتم خیلییی از طرفیم همسرم هیچوقت راضی به اومدن نشد یک طرفه مشاوره رفتن خیلی سخته برا ...

مشاور های مجازی هست ک گروه میزنه خودت شوهرت مشاورت باهم تو گروه 

در هرکاری تنها باید بر خدا توکل کرد .باور داشته باشید که خداوند مهربان مراقب همه است.  همیشه همه چیز را به خدا بسپارید.یاحق
سلام  خواهر گلم انشاالله خدا دلتون شاد کنه مشکلتون حل بشه تشریف ببرید به تایپیک  @sayeh68 ...

سلام خیلی دعا و نماز خوندم

و‌چله گرفتم

ولی جواب نداد

انگار خدا صدام نمیشنوه

مشاور های مجازی هست ک گروه میزنه خودت شوهرت مشاورت باهم تو گروه 

همسرم قبول نمیکنن به هیچ وجه حتی ما در آستانه جدایی هستیم.خانواده هامون نمیدونن خودش قرار بگه که البته تا الان گفته

کلا میگه نمیخوام کسی توی زندگیم دخالت کنه اگ بفهمه من چیزی از زندگیمون به کسی گفتم جنگ به پا میکنه

سلام خیلی دعا و نماز خوندم و‌چله گرفتم ولی جواب نداد انگار خدا صدام نمیشنوه

عزیزم  می‌دونم  کوه  غم  روی دلتون سنگینی می‌کنه  مطمن باشید خدا انشاالله جوابتون  میددعاتون  میکنم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....