2777
2789

من تو عقدم

شوهرم از یه خانواده حساس و زیادی وسواسی

خانوادم بیخیال و زیادی راحت

شوهرم همش بهش بر میخوره و این کارش بهم استرس میده

چطوری استرسم رو کم کنم

به شوهرم گفتم و داره رعایت میکنه،خانوادمم هم کمی رعایت میکنن

ولی بازم گاهی سختشونه رعایت کردن .چون ذاتشونه.

و من دچار استرس زیاد میشم که به شوهرم بر نخوره وقتهایی که اینجاس

در حدی که دستم به کارهام نمیره

کلی هم کار دارم

چی کار کنم؟

از الان بخوای استرس بگیری و ب خودت سختی بدی ک ب ایشون بر نخوره تا اخر عمر همینیا. خونوادتو ک نمیشه عوض کنی، پس همسرت باید قبول کنه شرایطو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد هرچی زمانش کمتر باشه بهتره

سعی کنین یه مراسم کوچیک بگیرین برین سر خونه زندگیتون 

دوران عقد اگه روی خانواده ها به روی هم با بشه خیلی بده

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍
دوران عقد هرچی زمانش کمتر باشه بهتره سعی کنین یه مراسم کوچیک بگیرین برین سر خونه زندگیتون  دو ...

☹☹☹☹☹ بنظر من خیلی اشتباهه براچی همدیگرا نشناخته برن سر زندگیشون ؟ 

خیلی سخته این خانوم تا اخر عمر باید طوری زندگی کنه ب اقا برنخوره ! 

ازچی ناراحت میشه؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

منم همینجور بودم

قشنگ دو سال طول کشید تا همه بهم عادت کردن

ولی کاریش نمیشه کرد

استرس نده بخودت ولی هی برا همسرت همه چی رو توضیح بده تا یواش یواش دستش بیاد

حرف اینایی هم که میگن ولش کن شوهرتو رو بهش نده و.. روهم گوش نکن چون اگ شرایط برعکس بود مطمئن باش به ماهم برمیخورد و یکسره دعوا داشتیم

ولی اگ درست رفتار کنی بعد یکی دوسال که قلق رفتارهای هم دستشون بیاد دیگ عادی میشه تا حد زیادی

با مشاوره هم مشورت کن حتما

بازم دمشون گرم رعایت میکنن تو نامزدی من نه خانوادم رعایت میکردن نه نامزدم جفتشونم زور میگفتن دیدم دارم به مرز سکته میرسم گفتم هرطور شده فقط عروسی رو بگیریم بعد محرم صفر بمونه من زنده نمیمونم با جهاز کم و عروسی ساده رفتیم سر زندگیمون راحت شدم حالا دخالتهای مادرشوهر شروع شد تا وقتی که خونمو جدا کنم تونستم زندگی مستقلم رو شروع کنم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
یعنی چی شوهرت ناراحت میشه ؟ از چی ؟ 

از چخیلی چیزها

مثلا چرا فلانی اومد بیرون از اتاق نمیخندید

یا چرا از اتاق بیرون نمیاد

در صورتی که چون رفت و تثامدمون بالاس خانواده باهاش راحت تر بر خورد میکنن