2821
2789
عنوان

خون مادرشوهر

308 بازدید | 39 پست

بچه هامیرین خون مادرشوهرتوننن روتون میش یچیزی بخورین من روم نمیشه زیادغذایی چیزی بخورم بعدک میام خون بازشرومیکنم یچیزخوردن شوهرم عصبانی میش میگ چرااونجانمیخوری اخه مادرشوهرم فقط سرسفره ب پسرش تعارف میکنه بمن ک عروسشم دست اخری تعارف الکی منم واقعن روم نمیشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اگ تو خونه مادر شوهرم کار کنم اونم سرسفره تعارف میکنه کار نکنم ن نمیکنه بدرک تعارف نکنه یاسرزبونی تعارف کنه نون خشک خونه خودت بهترازمرغ خونه مادر شوهرت!

خدایا!من یاغی نیستم✋

منم خوراکم زیاده تو عقد خجالت می کشیدم خونه مادرشوهر چیزی بخورم وقتی نیومدن خونه مامانم همش غذا میخوردم  بعد دیگه مامانم همیشه تو کیفم کلوچه میزاشت ک بخورم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
منم خوراکم زیاده تو عقد خجالت می کشیدم خونه مادرشوهر چیزی بخورم وقتی نیومدن خونه مامانم همش غذا میخو ...

خخخ منم توی عقدهروقت خون مادرشوهرم میرفتم ی کفگیربرنج میخوردم ازسردردم میمردم هروقت اونجابودم ازبس گشنه گی میکشیدم