2777
2789
عنوان

یه بغضی دارم دلم میخواد گریه کنم

389 بازدید | 38 پست

خدایا ازین گرونی ها...

شنبه تولد دوستمه ....دوست دوران مدرسم..ما یه اکیپ بودیم که هنوزم بعد از بیست و شش سال با هم دوستیم دوستم یه تولد مفصل گرفته و همه بچه های قدیمو دعوت کرده ..همشونم وضع مالیشون خوبه ... من به چند دلیل نمیرم...که مهمترینش کروناست اما لباس مناسب ندارم...مانتوی مناسب ندارم ...از همه بدتر ماشینمون خیلی خیلی داغونه ...شوهرم میگه از کسی ماشین میگیرم و میبرمت بهت خوش بگذره...نمیخوام ماشین کسی رو بگیریم امانت داری سخته ... بهم میگه برو فردا هر لباسی دوست داری بخر اما میدونم که یه مانتو و یه شومیز ششصد تومن میشه حدودا... با پول کادو و رفت و امد و یه براشینگ ساده تو ارایشگاه خیلی زیاد میشه دختر و همسرم لباس مناسب دارن من هیچی ندارم بپوشم چون چند وقته تو رژیمم اصلا لباس نخریدم...

دلم میخواد برررم...اما قسطای این ماهمون میمونه اگه خرید کنم

کرونا رو بهونه کردم و گفتم شرمنده نمیتونم بیام😭😭😭

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

هعی ازین گرونی چند ساله میخواهیم ماشین عوض کنیم ...ما با پای پیاده ایم و قیمتای ماشین در حال پرواز....

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که تولد یه شهر دیگست

هعی ازین گرونی چند ساله میخواهیم ماشین عوض کنیم ...ما با پای پیاده ایم و قیمتای ماشین در حال پرواز.. ...

😓😓😓😓لعنت به اونایی ک زندگی رو واسه مردم کشورم زهر کردن ...لعنت

واسه شادی روح مادربزرگم‌میشه یه صلوات بفرستی 😍🙏

خدا شوهرتو حفظ کنه که اینقدر ماهه و دوستت داره گلم😍😍😍 

منم بریدم با اینکه مجردم  اما خییلی از گرونی ها خسته شدم هیچ وقت لباس مناسب نداشتم همش بدو دنبال پول همش قسط همش ....

واقعا هیچ شادی تو زندگیم ندارم با اینکه نسبت به بعضی از دوستام حس میکنم موفق ترم

از یکی لباس بگیر خواهری خاله ای کسی که نزدیکه بهت سخت نگیر

هیچکسو ندارم.تو این شهر غریبم..دوستام خیلی لاکچرین... و وضعشون خوبه ...یه لباس جدید و شیک قیمت کردم یه شومیز سیصد و پنجاه تومنه

الهی چقد دلت پره بدتراز من

بخدا همه اینن

شوهرم دیشب میگه وام مسکن مونده بیمه ماشین مونده لاستیک نداره ماشین

انقد مام فکروخیالم داریم ولی چ کنیم 

مام رو نیس باعث و بانیش لعنت نکنبم

برای خواهرم دعا کنید سرطان....