2777
2789
عنوان

اولین ضربه های جنین در هفته چنده؟

284 بازدید | 23 پست

دوستان من الان تقریبا ۱۶ هفته هستم ولی تکون های بچه رو حس نمیکنم . از چند هفتگی حرکت جنین رو حس کردید؟

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

۱۸به بعد یه چیزی مثل بال زدن پروانه خس میکنی..اما از هفته۲۲به بعد به وضوح احساسش میکنی

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸به بعد یه چیزی مثل بال زدن پروانه خس میکنی..اما از هفته۲۲به بعد به وضوح احساسش میکنی

بال زدن پروانه منطورت اینه که حرکاتش ضعیفه؟

من از ۱۷-۱۸ بود حس کردم ولی خیلی خفیف

از کجا فهمیدی که حرکاته جنینه؟ اخه من یه چیزایی حس میکردم فکر میکردم لگد های جنینه ولی دکترم گفت اینا انقباضات رحمه که حس میکنی ربطی به جنین نداره

برای من اولین بار انگار یک ماهی توی تنگ اب دمش و تکون بده همچین حسی داشتم چند ثانیه بیشتر نبود 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

آره..فکر کن یه پروانه داره بال میزنه اگه بالش بهت بخوره چقدااحساسش میکنی..همونقدر

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

من امشب ۱۸هفته و ۶روزمه تکوناشو حس کردم فداش بشم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.