2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانم خیلی جوون بدون بیماری زمینه ای امروز تو شهرمون فوت شد😒....بچه کوچک هم داشت😒😒     یعنی تاکی هس کرونا....شهرمون خیلیییی آلوده شده کاش همه چی تعطیل میشد اینجا ی مدت ....ضدعفونی میکردن شهرو

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بله...استارترعلائم شماچی بود؟من پدر و  خواهرم گرفتن خیلی میترسم منم گرفته باشم باردارم؟

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
وای ن بابا😔من تازه خوب شدم باز امروز بدن درد دارم

بخداااا چطور بود حالت ....من احساس سوزش دارم ته گلوم

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
بله...استارترعلائم شماچی بود؟من پدر و  خواهرم گرفتن خیلی میترسم منم گرفته باشم باردارم؟

واای قرنطینه ان الان؟؟؟؟ایشالله ک نگرفته باشی😔😔😔😔

واای قرنطینه ان الان؟؟؟؟ایشالله ک نگرفته باشی😔😔😔😔

اره.پدرم یکم حالش بدشد دو سه روز مثل سرماخوردگی.ولی خواهرم هیچ علائمی نداره.

میترسم گرفته باشم یکم ته گلوم میسوزه 

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰