سلام بچه ها خيلى ناراحتم كسى رو ندارم باهاش درد ودل كنم يه دونه دخترم خواهر ندارم خب با خانواده شوهرم كه نميشه درد و دل كرد زشته راستش يه مدتيه شوهرم و خانواده ام رابطه اى خوبى با هم ندارن يعنى شوهرم با خانواده ام سلا م عليك ميكرد ولى اونا جوابشو نميدادن شوهرم خيلى كمكشون كرده مخصوصا مالى منم از گوشت و مرغ و وسيله هرچى بخوان واسشون ميگيرم پول قسطاشونو ميدم امروز مامانم با برادرزاده ام اومد مغازه برادرزاده ام اونجا شيطونى كرد شوهرم دعواش كرد مامان و زن داداشم قهر كردن رفتن پاشون رسيد خونه زنگ زدن هرچى از دهن مامانم در اومد به من و شوهرم گفت به مادرشوهرم و پدرشوهرم كه تازه فوت كرده فوش داد بچه ها به نظرتون اينا حق من بود من چطورى باهاشون رفتار كنم همين چندماه پيش شوهرم پول داد داداشمو از بازداشت بيرون آورد من خيلى ناراحتم فقط بگين من با اين خانواده ام چيكار كنم ؟؟؟
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.