2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت باشه  هیچ کس کمکت نمی کنه فقط خودت می تونی حالت خوب کنی برای تغییر روحیت تلاش کن مشاوره یاورزش وهرچیزی که فکرمی کنی کمکت می کنه پیگیرشو بدون تلاش هیچی تغییر نمی کنه باید دلسوزخودت باشی

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
یادت باشه  هیچ کس کمکت نمی کنه فقط خودت می تونی حالت خوب کنی برای تغییر روحیت تلاش کن مشا ...

خواهر خوبم تو غریبی تنهایی همسری که شغلش و از دست داده بچه ای که  از کلافس

خدای مهربونم ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری
خواهر خوبم تو غریبی تنهایی همسری که شغلش و از دست داده بچه ای که  از کلافس

رسم دنیا همینه هرکسی یه فاصله زمانی زندگیش به سختی گذرونده،می گذره بالاخره، درهمیشه رویه پاشنه نمی چرخه ازعدالت خدادوره همیشه توسختی باشیم این روزا روهم می گذرونی بالاخره روزهای بهترمیاد ایه قران داریم کلام  خداکه کذب نمیشه

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
یادت باشه  هیچ کس کمکت نمی کنه فقط خودت می تونی حالت خوب کنی برای تغییر روحیت تلاش کن مشا ...

میشه برام دعا کنید

رسم دنیا همینه هرکسی یه فاصله زمانی زندگیش به سختی گذرونده،می گذره بالاخره، درهمیشه رویه پاشنه نمی چ ...

یک سال پدرو مادرمو ندیدم 

پسرم از بچگی محدودیت و رژیم غذایی داشت الان هفده سالشه از اینکه بهش محدودیت میدم از من تنفره

بالاخره متوجه میشه خیروصلاحش می خواید هم شماحق دارید هم پسرتون،همیشه ازخدا صبروارامش وایمان می خوام  صبربرای روزهای سخت وایمان برای اینکه روزهای قشنگ روهم تجربه کنم ان شاالله مشکلات شماهم خیلی زودتموم بشه وهمه روزهای زندگیتون به شادی وخوشبختی بگذرونید

ولی هنوز بعد از این همه سال....

صبرخدازیاده چاره ای جز صبوری نداریم ولی بالاخره روشنی می بینیم هیچ شب تاریک تاابدباقی نمی مونه 

بالاخره متوجه میشه خیروصلاحش می خواید هم شماحق دارید هم پسرتون،همیشه ازخدا صبروارامش وایمان می ...

ممنونم شما خیلی مهربونین الهی حال دل همه خوب باشه

صبرخدازیاده چاره ای جز صبوری نداریم ولی بالاخره روشنی می بینیم هیچ شب تاریک تاابدباقی نمی مونه 

الهی زندگیتونغرق نور بباشه