2777
2789

عزیزم نمیخام ناراحتت کنم‌. ولی تو هم تو بارداری گاهی ب سرت زده بچه تو دور از جونش سقط کنی. آیا دوس داری دخترت وقتی بززگ شد سوال جوابت کنه؟ نه. چون الان پشیمونی از فکرات

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یه واقعیت میگم ناراحت نشو میگن که بدونی 

پدری که بخاطر جنسیت دخترشو به کسی دیگه بسپره و سراغی ازشنگیره بعد ۱۹سال هم ببینتش و کلی هم حرف از اون دختر بشنفه باز عذاب وجدان نخواهد گرفت

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
استارتر یه واقعیت میگم ناراحت نشو میگن که بدونی  پدری که بخاطر جنسیت دخترشو به کسی دیگه بسپره ...

نه عزیزم انسان ها همیشه یه جور نمیمونن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
نه عزیزم انسان ها همیشه یه جور نمیمونن

بله ولی وقتی هیچ سراغی ازش نگرفتن یعنی همونجوری موندن

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
استارتر معلومه به شدت احساس تنهایی میکنیکه رفتی سراغ داییت

خب خیلی دوست داشتم جواب سوالامو بگیرم رفتم محله ای که ۱۹سال پیش توش زندگی میکردن فقط تونستم اسم داییمو پیدا کنم‌اونم‌ چون بوکسور تیم ملی بود یادشون مونده بود اسمشو 

خب خیلی دوست داشتم جواب سوالامو بگیرم رفتم محله ای که ۱۹سال پیش توش زندگی میکردن فقط تونستم اسم دایی ...

عزیزم تو الان تازه زایمان کردی و نوزاد داری اگه مراقب خودت نباشی و به این چیزا فکر کنی افسردگی زتیمان میگیری

به نظرم تو این شرایط فکر و ذکرت بشه بچه ات و همسرت

[QUOTE=142996422]سه تا دختر دیگه بجز من داره[/QUOTEوا پس تو اضافه بودی😐😐😐😐😐😐

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍